Hilalnur126 Pazartesi doğum yapacam bu son ay zor bel ağrısı gerçekten çok zorluyor bu son hafta belim iyice mahvetti beni. Ve de bulantı yaşayanlar için ilk üç ay zor ben çok kusuyordum ama bazıları ilk ayları çok rahat geçiriyor. En rahat aylar 4-5-6 hatta 7 bile iyi ama 8-9 zor
Elifnurrr80 kupp hamileliğin ilk 2 ayı faxla bişey olmadı 3. Ay kusma tiksinme başladı 4.5.6. aylar çok rahat geçti sadece bi bel ağrısı vardı. Şuan 8. Ayıma girdim burun tıkanıklığı başladı 2 aydır grip gibi hamilelik nezlesi olmuşum çok zor geçiyo. Son 60 gün sağ salim doğumum olur inşallah. Hepimize allah yardım etsin 🤲
Selcann06 kbralya01 mide bulantiniza ne yapıyorsunuz ben 3aydayim 2olacak kusuyordum hep prilam ilacı kullanıyorum siz ne yapıyorsunuz
Nur87 kupp ilk 4 ay çök zorlandım cunku 4 ay boyunca kusuyorum yemek yiyemiyordum su bile icemiyordum sürekli hastanede yattım serumlarla ayaktaydim şimdi 8 ayımiza girdik çök şükür iyi oldum 🙏😊😊
eylullara kupp 12+ 3 haftalığım aynı şekilde stresten tahammülsüzlükten yorgunluktan hiç kimseyi görmek istememek gibi bir durum var sanki hamile değilimde depresyondayım Allah yardımcımız olsun
KeremikoBayky kupp son aydayım, son ay. Bel sırt ağrısı, ağırlaşmak, yatamamak, uyuyamamak ve mide yanmaları
Bebeto1 21 haftalığım en zor aylar son aylardır genelde ama ben suanda zorlanıyorum bebek çok kasıliyor tas gibi toplanıyor nefesimi kesiyor sebebi nedir ki
Gunes-umutt kupp vallahi başından beri sıkıntılı geçti hep yaşadığın en zor ay gibi geliyo diye diye şuan 33haftaya geldim son aylardaki agri kısmı daha zormuş diyebilirim ama sayılı gün hepsi geçici rabbim sagsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Fattayevaj kupp ilk 4 ay halsizlik oldu . 4-7 aya kadar her shey iyi. Zaman gecdikcede bel ağrısı falan.cok kötü
Biroglanannesiii kupp Son ay maalesef gebelik alerjisi yaşadım ve bacak ağrılarım çok fazlaydı doğum için yalvardığımı biliyorum 🤦🏼♀️
busrabrbr kupp ben de 9+6 sanki günler hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum çok zorlanıyorum seni çok iyi anlıyorum 😢😢
Ebru1995 Haftaya girdim. Mide bulantısı kusma herşey burnuma kokuyot tiksiniyorum. Yiyemedigim için bebeğim beslenemiyor diye üzülüyorum. Ne zaman geçecek bu süreç bilmiyorum çok yoruldum…
busrabrbr Ebru1995 tam olarak böyle hissediyorum bana 12. Haftadan sonra rahatlarsın diyorlar ama sen 13 olmuşsun bunu duymak üzdü 😢😢 sanırım ilk 3 aydan sonra yani 14. Haftadan sonra rahatlıcaz umarım inşallahh