happiestMom kupp ilk 20 haftalık olana kadar ölüyorum sandım. Hastaneden cıkamadım, hayattan soğudum, kendimi herkese kapattım resmen. Suan 33 haftalık oldum allaha sükür mide bulantılarım bitti rahatım. Simdi de nefes alamıyorum hemen doğsun istiyorum. 😄
Zeynepsen kupp ilk zamanlar çok kustum serumlarla hastanelerde yattım ama ona rağmen en zoru son iki ay
Dlkzz kupp 2. Trimester başlangıcı diyebilirim. Birden tansiyon çıktı kilolar fazlalaşmaya başladı. Yeme alışkanlığım değişti. İstedigim şeyleri yiyemiyorum sıfır tuz. Şeker çıkacak diye korkuyorum rahat rahat meyve yiyemiyorum. en azından ilk 3 ay daha iyiydim ☹️
Hayattumutt 15.haftayla 21. Hafta arası çok zordu,çünkü 40 gün süren bir kanamam oldu ve tuvalet dışında kalkmak yasaktı,40 günü yatakta geçirdim,tamda yazın ortasıydı:(neyse ki geçti şimdi 35 hafta 5 günlük…kısmetse 2-3 haftaya sezeryan olacağım.
120720 kupp bundan bir kaç hafta önce sorsanız ilk aylar derdim ama şu an 33 haftadayım kesinlikle son haftalar diyorum
Limeha 2 haftalıkken öğrendik hamile olduğumu 3. Hafta bulantı ve kusmalarım başladı 6 haftalıkken ikiz oldugunu öğrendik şuan 22.haftamızdayız miğde bulantıları kusmalar ve bir çok septomlar hala peşimi bırakmadı kendımı yatalak hasta gibi hissediyorum benim gibi bu kadar kötü geçiren var mı acaba
Rukiye24 kupp ben de bi 25 27 hafta arası kalça ağrısından ötürü birde şuan 32+4 sürekli gazlanıyorum böğrüm sıkışıyor resmen diyaframı sıkıştırınca bebek sürekli gegirme isteği geliyor artık iyice zorlanıyorum.
beyzariibyk 5.ayda olan biri için 6 haftadan 16.haftaya kadarki süreç diyorum kişiden kişiye değişebilen bir durum bence son aylarda zorlanan çok duydum 9 ay boyunca her gün serum yiyen de 🥺
Yaseminsim Kesinlikle 8. Aydan sonrası. Diğer geçirdiğim aylar fasa fiso. Bel ve sırt ağrıları mide yanmaları yatakta nereye döneceğini şaşırmalar yere eğilip kalkmada zorlanma anlık gelen ağrıyla doğuruyomuyum korkusu maddi manevi kesinlikle 8-9. Aylar
Aydaa26 33+2 olduk son 1 aydır belim sırtım ağrıyor yatakta yatamıyorum bile uyuduğum uykunun tadı yok, yürüyorum hemen nefes nefese kalıyorum otururken yada uyurkende nefesim yetmiyor. Birde afedersiniz idrar torbamda aşırı baskı var su içiyorum 5 dakika sonra lavaboya gidiyorum.
Kubrakck2222 kupp 12-22 arası her şey güzeldi… şu an 25. Haftadayız ve ayakta biraz kalsam belim kopuyor, hemen yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum, mide yanması berbat, bacak krampları cabası… 3. Trimester coşkulu geliyor 🤧😂
Betullb İlk aylar çok rahattım ama son üç ay okadar zor geçti ki nefes darlığı gece daha da arttı uyku felan yok balkonlarda geçirdim gece hep 😕 üstüne bir de böbreklerimde enfeksiyon oldu çok kötüydü Allah kimseye yaşatmasın onun ağrısını ömrümden ömür gitti ancak yeni yeni düzeliyorum sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah🤲🏻
MaviDeranHazal MadameHappy34 ben de o haftalarda ayaklarım ellerim çok uyuşurdu ama uyuştuğunu üstüne basınca anlayabiliyordum. Bir keresinde lavaboya gitmek için ayağa kalkıp yerle bir oldum bacaklarım hep morardı eşim düşme sesime uykudan uyandı o derece 😔 bilmiyordum bunun bir sorun olduğunu bebeğim için çok korkmuştum. Sonra doktora anlatınca neden daha önce söylemedin magnezyum başlardık dedi, başladık şuan 28+5 ve uyuşma hiç yok 🙏 size de tavsiye ederim daha kötü olmasın sonra ..
Oznrcolak kupp 6-10 hafta arası kötüydü ama sonrasında normale döndüm . O haftalarda hergün hasta gibiydim hep böyle mi olucam diye strese girerdim ama 10. Haftadan sonra hiçbir şey kalmadı çok şükür