Ebruliya kupp ilk 4 ayı çok kötü geçirdim mide bulantısı kusma… Şuan 38 im 35 dan sonrası da pek parlk sayılmaz 😁 artık herşey gerçekten çok zor… Şükür halime. Sağlıcakla kavuşurum inşallah kızıma
Medinedogru03 kupp 7 hafta dan 16 haftaya kadar mide bunlantisi kusma maf etti şimdi 29+3 olduk rahat 16 haftatan sonra daha rahatım şikayetim yok şuanlik tabi geri kalan haftalar nolur bakik görcez 😁
nur34_ kupp ilk 4 ay kabus gibi gecti ne yesem cikti su bile icemez oldum pskolojikmn coktum ailem sehir disinda annemin yanimda olmayisina gunlerce uzulup agladim hastaneye yattim serumlarla beslendim vs vs suan cok sukur gebeligin en guzel donemindeyim
kupp nur34_ masallah size. bende gurbetteyim ama yakinim annemin yanına geldim mecbur. evde mutfaga esimin giridgini kapi sesini duydugum an bile midem bulaniyo inanin okadar iğrenç bise 🙇♀️
Senaykork nur34_ bnde şuan öyleyim 10 haftalık ne yesem çıkıyor , oğlumda böyle değildim,reflumde yoktu , hamilelik reflusu den şüpheleniyorum, cinsiyettenmiki acaba hiç bilmiyorum 6 haftadan beri kusuyorum 😔😔
nur34_ kupp malesef ben istanbuldayim onlr mersindeler boyle zamanlarda en cok aileye ihtiyac duyuyor insan ama allah yardım ediyor gerçekten geciyor iste oyle böyle
Aselsmoms kupp son aylar kalkması zor yatması zor rahim ağrısı mide ağrısı yürümek eğilmek tekmelerinin sertliği🥴