Aysegul2779 36+6 dayım ve son ay çok zor geçiyor davul gibi gerilmiş hissediyorum yediğim herşey boğazımda sanki acı bir his yada kasıklarımda ağrı ve baskı hissi yalancı sancılar arttı çok zor günler geçiriyorum
Senay0606 kupp 35 haftalığız şuanda. 30. Haftadan beri iyi hissetmiyorum. Her yerim şiş midem yanıyor asit yapıyor bulantıya çeviriyor hiç uyku uyuyamıyoruz 🥹 ve bağışıklığım azaldı sürekli hastayım 😔
Ozgery_ 6.aydan sonrası zor hareket kısıtlanması oluyor bacaklarda kalça kemiğinde ağrılar zor yürümeler nefes daralması oluyor Dünyaya birini getirmek kolay değil Allah hepimizi tek ayazda kurtarsın inşallah 🤲🏻
Ayselsinan MinikBrokoli amin insallah saglikli bir hamilelik geciririz insallah hepimiz hamileyken bazi seyleri ust seviyede hissediyoruz agrilari duygulari cok yogun hissediyoruz umarim hersey gecer de saglikli bireyler dunyaya getiririz…
ciigdemm Bebeğimin kalp atışlarıni duydugum gün miğde bulatilarim başladı ağrılarım cabasi idrar yolu enfeksiyonu oldum kanamam oldu düşük riski vardı 4 ayıma yakın hep yattım ve serum ile beslenmek Zorunda kaldım kilo kaybım oldu ve 2 evladım var onlara bile bakamadım evimi kapatıp kayınvaldemde kaldım iyi olmaya basladim ayağa kalktım evime geldim 1 bucuk ay bile olmadan 23 haftamda rahim ağzı kısalığı çıktı ilaç iğne kullanmama rağmen dahada kısaldı ve 24.haftamda rahim ağzına dikiş atıldı 3 cm açıklığı varmış suan 34 haftalık olduk ve halen yatmak zorundayım çok ayakta kalamıyorum yavrularımla ilgilenemiyorum evimle ilgilenemiyorum ama çok şükür annemle kayınvaldem var ellerinden geldiği kadar yardım ediyorlar Allah razı olsun annelerimden canda can taşıyoruz rabbim bu günlerden kötü gün göstermesin sağlıcakla gelsinler Kucağımıza alıp koklayalimda inşallah hepsi geçiyor her anımıza çok şükür 🤲🤲
Gzoo kupp 10+4 günlük hamileyim 6. Haftadan beri bulantıdan gece gündüz mahvoldum ilerde nasıl olur bilemiyorum ama çok zor geçiyor şuan
Sedoa_ Deniz21_ doğuma hazırlanıyor vücut biraz yürüyüşe devam edince rahatlıyor. Topal yürüyordum ben o dönem kalçam sanki yerinden oynamış gibiydi
Meyra19 Neredeyse her ay farklı zorluklar yaşadım biri başlayınca diğeri unutuluyor şu an 15 gün kaldı doğuma uyku yok aşırı ateş basmalari hareket kısıtlamaları mide yanması hat safhada şimdi yasadigim en zor ay bu son ay gibi geliyor ama ne olursa olsun evladiniza kavuşmak için çekilen herşey unutuluyor hamileliliginizin keyfini çıkarın ❤️
mshn2001200 Denissee Bende 6 haftaligim canim, yavas yavas agirlik gelmeye basladi uzerime, 4 haftalik iken de bendede yoktu, simdi ise bulanti , bel agrisi yorgunluk, aglamalar, daha ilk haftalar boyleyse, daha cok aylar var😅 Rabbim yardimciz olsun insaAllah😊
Denissee mshn2001200 merhabalar, yok yok öyle demeyin, o kadar olacak illaki. Zaten sıkıntılı olan kısım ilk üç ay Maximum. Sonrası rahat inş. Bazılarının ilk üç ay bile sürmüyor. Kimisi çok sıkıntılı oluyor kimisi çok rahat. Boşverin herşey yolunda ilerlesinde, en önemlisi o. Sevgiler ❤️🙋