mldmrcn Ben bebeğimme tüp bebek sayesinde ulaştım. Çok başındayız şuan psikolojik olarak kaygı yaşıyorum acaba orada mı acaba iyi mi diye.4 Haftalık şuan 28 inde gidip inşallah kalp atışını ve keseyi göreceğiz.Sonrası nasıl olur bilemiyorum ama tek bildiğim Allahım bütün yavruları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
busrabrbr Busubus evet görünür ben de 5+6 da gördüm , 6+5 gibi de bebeği gördük ve kalp atışını duyduk 🙏🏻
aren6161 kupp her gün her ay sanırım bu çok zor gecıyor Allah’a dağlıkla bıtırıp kucağımıza almak nasıl etsın ılk gebelıgınızmı daha bebısınız çok mınnak psikolojik olarak hormonlar yüzünden ole hıddetmenz normal kuran okuyun dınleyın meşgul olun bırseyşerle hazırlık yapın
kupp aren6161 evet ilk 🥰 yapiyorum dediginiz gibi kendimde dinliyorum cocugumada dinletiyorum Kuran 🌸 tesekkur ederim Rabbim bütün bebislere saglik versin💚
bsra-25 sunmomy ben en çok 33. Haftamdan sonra zorlandım hareketlerim de kısıtlama ve olmadı ama ağrılarım arttı.
TugSozTan Hafta girdim daha yolun başındayız. Bu süreçte şunu fark ettim ki kendimden bir haberim. Ellerimi ayaklarımı oynatıyorum kendi bedenime hükmediyorum (hüküm etmek burda dini bir bağlantı yok) sanıyormuşum meğer benim kendimden bile haberim yok 😂 tamamen bu farkındalığa uyandım. O içimde büyüyor benim bedenimde ama benim müdahale edebildiğim bir konu değil 😂 en güzel misafir En zorlandığım hafta şüphesiz 6 ve 7 bütün belirtiler 6 başladı kusma ile hamile olduğum gerçeği beynime vurdu 😂 ben zehirlenince bile kusmayan insan her koku öğürmeme sebep oluyordu ki hala öyle sadece biraz daha azaldı diyebilirim.
Ceylanguney İlk 3 ay cokk kötü. 19+1 iz hla daha tam anlamıyla iyiyim diyemiyorum bulantım geçmek bilmiyor birazcık yuruyeyim bacak agrimdan uyuyamıyorum doğuma kadar çekeceğim gibi😔
Ozlem84 İlk aylar yorgunluk, uyku hali çok vardı bende sonra ara ara mide bulantısı, yanmalar eşlik etti tabi. Şimdi de iyice ağırlaştım ve uykuya dalamama, ağrılar, halsizlik oluyor. Son ay bana daha zor geldi 🥹
kupp H_a03 bende çoğunlukla var buu cikolatada yesem metalik sanki paslı demir yalamisim ahahaha😁 sinirim bozuluyo 😪
Gultuncer-34 Şuan 16. Haftadayım ilk 2 ay çok zordu mide bulAntısı beni mafediyordu . Arada kusuyordum ama yemeklerden 1-2 saat sonra kendi yaptığım yemeklerden tiskinir oldum normalde zaten kokuya karşı bi duyarlılığım var bu zamanlarda daha çok oldu hemoroid başlangıcım var normalde bide fıtık başlangıcı ama şuan gayet iyiyim şükür bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum . Mide bulantım azaldı ama idrar enfeksiyonu ve akıntı çoğaldı kasık ağrıları çoğaldı hergün probiyotik kullanıyorum doğal yollarla geçirmek için pek faydası yok . Rabbim tüm hamilelere kolaylık versin banada inşallah . Birde şu var et yemeklerinden sonra bütün gece midem ağrıyor. Cnm ekşi çekiyor yiyorum sonra midem ekşiyor ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım
sunmomy Sudedemirer allah yardımcınız olsun inşallah cocugunuzu sağlıkla kucagınıza alırsınız. gelişimi nasıl ilerliyor haftasında mı
CeydaST kupp 14. Haftadayım. 7-8 hafta arası kanama oldu. İlk bebeğimi kaybettiğim için korkulu geçti 9.haftaya kadar. Şimdilik en zor o zamandı. He bir de 2.kez grip oldum burnumu açamıyorum o da zor 😮💨
Deniz21_ Sedoa_ ben şuan 30. Haftadayim ve kalça ağrısı dehşet yürümekte zorluk çekiyorum merdiven asla çıkamıyorum üstüne grip resmen işkence şuan
Sedoa_ Deniz21_ doğuma hazırlanıyor vücut biraz yürüyüşe devam edince rahatlıyor. Topal yürüyordum ben o dönem kalçam sanki yerinden oynamış gibiydi