kbralya01 adenimm_ yolu yarılamış sayılırsınız 1 aya şikayetleriniz azalıcak inşallah sonra 3 ay boyunca çok rahat bi döneme girceksiniz vücut hamileliğe alışacak enerjiniz geri döncek hamileliğin balayı gibi düşünün o dönemi 🥰
kupp aren6161 evet ilk 🥰 yapiyorum dediginiz gibi kendimde dinliyorum cocugumada dinletiyorum Kuran 🌸 tesekkur ederim Rabbim bütün bebislere saglik versin💚
kupp H_a03 bende çoğunlukla var buu cikolatada yesem metalik sanki paslı demir yalamisim ahahaha😁 sinirim bozuluyo 😪
Begnvil 8+5 hamileyim ve dün kanamam geldi dr a gittik bebeğin kalp atışını duyduk ama dr kanama bölgesini de görüyorum dedi progestan verdi biraz korkuyorum bana dua edin 🙏
Denissee mshn2001200 merhabalar, yok yok öyle demeyin, o kadar olacak illaki. Zaten sıkıntılı olan kısım ilk üç ay Maximum. Sonrası rahat inş. Bazılarının ilk üç ay bile sürmüyor. Kimisi çok sıkıntılı oluyor kimisi çok rahat. Boşverin herşey yolunda ilerlesinde, en önemlisi o. Sevgiler ❤️🙋
11115 kupp en zorlandığım zaman 9 ay, doğuma 2 hafta kaldı, ruhen, fiziken çok bitkin hiss ediyorum, hiç böyle olmadım 9 ayda, çok zor gerçekden son haftalar
Merve2307 35+4 teyiz mahvoldum. Geceleri uyuyamıyorum yürüyüş yapınca bacaklarıma kalçama kramp giriyor. Bel ağrısından yatakta dönemiyorum. Gerçekten çok zor geçiyor sona kadar böyle mi olacak 😞 sabırsızlıkla bekliyorum kızımı 🥹
Liliales Denissee normal benim 6. Haftadan sonra hafif mide rahatsızlığı gibi başladı 7. Haftada tamamen bulantıya dönüştü beraberinde aşırı yorgunluk ve halsizlik var tabi beni en çok zorlayan buydu açıkçası yürürken ayağımı kaldıracak enerjiyi bulamıyordum işten gelip koltuğa yığılıyordum. Tabi bir de yemeklerden tiksinme var çorba hamurişi meyve ile geçirdim o süreci. 11. Haftadan sonra bulantılar yavaş yavaş geçmeye başlayınca halsizliğim de geçti tiksinme de geçti enerjim yerine geldi 😊 2. Trimester güzel geçiyor şimdilik 17. Haftadayız en güzel zamanlar diyorlar bir sıkıntımız yok çok şükür 😂
ygmrtpclr 17+4 üm. 6 haftadan bu ana kadar hep kusma ayılıp bayılmayla geçti sonrasi bilinmez 🙃 yine de şükürler olsun