nursena Haticecinar brn bugün bitane yedim hiç bir fikrim yok ama yiyen çok hamile gördüm sadece üzerime sıçramasın diye ödüm koptu bebişde leke oluyor derler hayatım boyunca ilk defa bugün zor yedim 😂😂
Calasun Haticecinar neden zararlı olabilir hamilelikte, hiçbirşey zararlı degilmiş az ve ölçülü yenildigi taktirde, bende hurmayı sormuştum doktoruma neden yasak olabilir öyle şeylere inanmayın demişti vede nar yedim ben hemde çok ekşi aşerdigimden dolayı💞
260814 Haticecinar benim ni arkadaşım nar suyu içio sıkıo yada marketten alıo doktoruda çok faydalı iç demiş kime inanıp kime inanmıcamı şaşırıyorum artık 🙄
BuseBasderici Düşük tehlikesi yapar diye okudum. Doktorumda önermedi. Eski zamanda kadınlar düşük yapmak için nar suyu içerlermiş
mercimek1994 nursena oha şuan okudum 😂😂😂 ben sok 😂😂 temizleyen de yiyen de benim 😂😂 bence batıl bir inanç Bol bol yemeseniz de yiyin c vitamini deposu 😘
Blackmelody nursena leke yapıyor muhabbeti beni çok baydı her şeyi yerken korkacak mıyız biliyorsanız da söylemeyin biz de ogrenmemis oluruz.
Yagmur1991 Ben hergün yiyorum ilk defa duydum bi korktum.ana 4 ay oldu benim ikk haftalar içinmi düşük yapar acaba
Sevdaa27 Yagmur1991 bende hergun yiyorum okudum ve sasırdım 23 haftalik gebegim bi skntm olmadi ayrica neden dusuk yapmayi tetiklesin ki anlamadm
Haticecinar Deniz34 tabiki vitaminli ama ben ilk aylar icin duymuştum hatta arkadaşımın doktoru yemeyin demis demekki herkes farkli bisi soluyor
nursena Haticecinar kaç aydır ilk defa yedim zararlıdır diye hiç duymadım canın çekerse sende ye insanın gözü kalıyor yiyemeyince kaç saat etrafında döndüm narın dayanamadım inşallah fayda etmiştir zararı olmasınsa 😊
Haticecinar mucizemizibekliyoruzz tesekkurler canim da arkadasimin doktoru da soleyince endiselendim sorayim dedim sizlere
Haticecinar Ssshhh bende çok seviyorum normalde ama ilk 3 ay yenmemesi gerektigini duydum arkadasimin doktoruds solemis yenmemesi gerektigini
YeniAnne55 Haticecinar 23haftaligim 2haftadan beri surekli yiyorum bi sikinti olmadi sonucta ondada bir cok vitamin internnete gebelige ve cocuga bi cok faydasi olduguda yaziyo
mucizemizibekliyoruzz Haticecinar hepsini okumadınız galiba yazının sonunda nar tanecikleri değil narın kabuğundan yemek kasılmalara neden olabilirmiş erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. Yani ne kadar yiyip içeceksiniz ki sonuçta. Faydaları çok fazla olan bir meyve.