coskunzerrin51 Sucansu hastaneye gidince sorun onlar bilgi verir ama benim doğum ocakta diye aldım zamdan etkilenmemek için. Şu an 12 bin falan olmuş fiyatı öyle demişlerdi
coskunzerrin51 Minikmucizem_46 sorun olmaz tabii ama doğumdan sonra memlekete gideceğim 🥰 yalnızım burda
coskunzerrin51 Minikmucizem_46 nigdeliyim sezeryan olursam 1 haftam var normal olursa 2 hafta. Bu hafta belli olacak sezeryan olup olmadığı. Bebegim makat duruşlu kaç haftadır dönmedi
Sucansu Minikmucizem_46 evet talas bahçeli evler venüs var ya kıyafetçi biliyorsan hemen orada Eraslan binalarında ekin apartmaninda oturuyom
Emirimam Bende dünyam hastanesi Aynur hocaya gidiyorum 35hqftayız. Doğum ücreti 8250 tl herşey iiçinde kuaförü fotoğrafcısı oda süsleme vs.
Damla Emirimam bende Aynur hocaya gidiyorum fakat doğum ücretini bilmiyordum öğrenmiş oldum bu yılın ücreti mı acaba yıl başından sonra geçerli olur mu ki bu fiyat
Emirimam Damla benim doğum ocağa denk geliyordu özellikle sordum zaten fiyata zam gelmiş ekstra zam yapacaklarını sanmıyorum
Minikmucizem_46 Sucansu tramvay durağı varya kafeler var onun üstünde oturuyorum sizin dediğiniz yeri çıkaramadım