Emirimam Damla benim doğum ocağa denk geliyordu özellikle sordum zaten fiyata zam gelmiş ekstra zam yapacaklarını sanmıyorum
Damla Emirimam çok güzel fiyat o zaman piyasayı duyduktan sonra çok sevindim ben bu fiyata sadece doğum için 10 bin isterler diye düşünüyordum
Esmay Emirimam önceden mi söylemek gerekiyor bizde paket dahilinde bunlar var dediler ama ne zaman yapacaklar doğuma gidince mi hazirliyorlar
4521 Beyabann38 ben gidiyorum Aralık başında gittim 6 bin dedi muayene ücreti zamlandı dogum zamlanmadı dedi ama yeni yılda ne olur bilmiyorum
Esmay Emirimam tesekkur ederim cevaplarin icin canim çarşamba gününe kadar sancim olmaz ise suni sancı ile doğum yapacağım dunyam hastanesinde. Kontrole cok sık gidemiyorum baska sehirdeyim telefnlada pek bilgi alamadim oyuzden sormustum
Minikmucizem_46 Sucansu tramvay durağı varya kafeler var onun üstünde oturuyorum sizin dediğiniz yeri çıkaramadım
4521 ayten9 bende çok araştırdım Kayseri ye yabancı olduğum için saolsun çalıştığım yerden aldığım bilgilerle tekden de Nilgün hanıma gidiyorum ve çok memnunum
Zelis97 Selam kızlar bende Kayseri’deyim Kızılay hastanesi sevda uğur doktorum. İlk gebeliğimde de aynıydı şuan 20 haftalık hamileyim yine aynı doktorum 🥰
skr0306 Minikmucizem_46 bende Kayseri talas da oturuyorum bende Kayserili değilim 28 haftalık hamileyim Erciyes tıp fakültede doğum yapmam gerekiyor bebeğin sağlık durumu açısından bilgisi olan bana da bilgi verebilir mi doktor tavsiyesi olan
EymeninAnnesi__ Bende kayserideyim ama doğurdum 😅 erciyes hastanesi suat altmışyedioğluna gittim 9 ay boyunca çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim 🥰🥰🥰