Tubatgn Masal53 E bebekte bakmadım oradan alınca şu an e bebekte indirim var canım bak istersen uygulamadan indirime illa ki girmiştir.
Eldgrn Masal53 Yok be canım yani tahmini doğum tarihleri bunlar ikimizinki de 22 Şubat gözüküyor normalde tabii Allah’ın hikmeti ne zaman doğarlarsa bizimkiler
Eldgrn Tubatgn vallahi ben de öyle bekliyorum biliyor musun hiç yalan söyleyemem şu anda içimde bir his var sürekli Ocak ayında gelecekmiş gibi hissediyorum Allah’ın hikmeti tabii sağlıkla gelsinler de bilmiyorum içimde Ocak ayı var sürekli
Tubatgn Masal53 Ben bunu aldım canım kampanyada olan buydu alışveriş yaptığım mağazada Benim oğlum Elif’in kızı olacak 🥰
Kayramomm Masal53 kızlar bende sleppy stok yaptım 24 tane sini 100 e aldım kendi sitesinden anlık indirim yakalayıp
Eldgrn Tubatgn ay Bir de sonu geldi ya artık yani 30′u geçtim şu iki üç gündür ayrı bir his var içimde gününü beklemeyecek hiç açık yani bu sefer doktora gittiğimde zaten anlaşılır neyin ne olduğu da doktora gidene kadar bol bol yürüyüş yapacağım 🤣🤣🤣🤣
Tubatgn Eldgrn Benimde gitmeme daha 2 hafta yılbaşından sonra kontrolüm bakalım ne diyecek doğum için 🫣
Masal53 Tubatgn ayyy beyaz sarı kısmına bakarsak şuan oğluma kullandigimin aynısı paketi görme şansım var mı ona göre siparisleyecem
Kayramomm Kayramomm 12×70 li hicbirsey değildi Instagram dan bebeğimlegelisim diye sayfa var onu takibe alın anlık indirimleri yakalıyor ben ordan görüp alıyorum