Eldgrn Masal53 Tubatgn Islak mendil alın kampanya kovalayin valla 93 e aldım 12li olanı şimdi 173 TL tekrar indirim olunca kaçırmayın
Eldgrn Masal53 haber veririm tabi sabitlerde de oluyor ıslak mendil ve bez kampanyaya girince aklında olsun 48 tane aldım duruma göre daha Alicam bende
Masal53 Tubatgn yenidogan 1 numara oluyor işte valla canım bebekten bebeğe değişir ki o bazısı günde 5 kirletir bazısı 10 sen yine 2 3 paket al 1 numara duruma göre tekrar siparislersin
Eldgrn Tubatgn abooooo ciddimisin Allah’ım kampanyaların gözünü yiyim ben ya yılbaşından sonra daha artacak bide bunlar
Tubatgn Masal53 Trendyolda 256 adet 435 TL biraz daha düşmesini bekliyorum 300 küsüre iniyor bazen fazla mı olur bilemedim işte
Eldgrn Masal53 bizim Şubat doğum ters durunca bişey olmuyor 3ay önce aldıklarım duruyor sağlam 🤣🤣 doğrusu herturlu alınacak bunlar da yine de kampanyalı iyi oluyor
Eldgrn Tubatgn Ah canım keşke alsaydın yani ben ters çevirdim bilmiyorum açtım hatta bir tanesini ilk aldım olanı hala ıslak sapasağlam duruyor O da 3 ay mı Ne oldu alalı hep tersti
Tubatgn Eldgrn Eşim kurur kurur dedi aldırmadı. Hatta yazın başında aldım bir kaç tane evde kullanırız diye indirimde hahahah son paketi açtım kurumuştu babyturco belki marka olarak iyi değil şimdi sleepy aldım
Eldgrn Masal53 İnşallah inşallah Tuğba ile beraber doğuracağız biz günü gününe beraber gidiyoruz 🤣🤣 Geri sayım başladı 30 haftalık olduk artık