Alimenur Aegean ya bir yerde varmış ama bildiğin şehir dışında bir yer gibi çok uzak ve karpuzun olduğunu da bilmiyoruz orda Diğer meyveler oluyor ama karpuza emin olamadım
Aegean Alimenur telefonunu falan arasan internette belki çıkar da sorup öyle gidersiniz. Her zaman olacak bir şey değil bu aşerme, uzak da olsa gidilir ama dediğin gibi karpuz olmayadabilir ellerinde 🙊
Alimenur Seherselim ne yapcaz bilmiyorum vallahi Doğum haziran sonuna denk geliyo o zmn yesem bişey olur mu ki😄
Seherselim Alimenur olmuyo canım defalarca rüyamda portakal yedim suyunu içtim nasıl birşeyse bu aşerme ama geçmiyo şimdi yiyorum ama yok o zaman hele rüyamda gördüğüm gece portakal suyunu verselerdi bana 5 kilo içerdim hazır meyve suları biraz olsun bastırdı isteğimi ama inşallah bulabilirsiniz.
Nazendehanim Alimenur geçen gün benim de burnuma karpuz kokusu geldi 9 ay asermedim 1 hafta kala delirdim ama yapacak bir şey yok karpuz bulsam da o yaz karpuzu olmayacak kesmeyecek beni 😅
Aleynaerayy22 Alimenur Esine buldur bi şekilde kuzum ye cunku annem benden hamileyken karşısında karpuz yemişler canı o kadar çok istemiski utanmış söylemeye erkeklere benim elim doğduğumda parmağım yani yüzük gibi desende kipkirmiziymis suan hala parmağımda lekesi var ama çok az kalmış küçüklük fotolarımda baya var belli
Nazendehanim Alimenur yapacak bir şey yok valla ben unuttum olsa iyi olurdu çok şükür asermesinden ağlama kıvamına gelenlerden olmadım
Mervezgl Alimenur bende 2 kere rüyamda gördüm. Ortaköyde ki manavlarda var kilosu 50 tl küçüktü zaten aldım ordan. Ankarada yoktu baktım buraya iş için gelmiştim görünce aldım hemen. İnşallah bi faydası olur
nutellaningizlitarifiyim Mervezgl Ankara’da atakulenin içinde alt katında bi mağaza var bi çok yaz meyvesi var orada bilginiz olsun bir de 7/24 Keçiören hastanesinin yanında açık bir manav var orda da bi çok meyve bulunuyor aklınızda olsun
Mervezgl Dün aldım ben karpuzu bi sürü vardı. Hatta satan adam hamile olduğumu bilmediği halde 2 canlısın sen Allah karşına çıkarır senin dedi öylesine yoldan geçiyoduk gördüm birden. Ve birçok yaz meyvesi de vardı orda.
Alimenur Nazendehanim ağlama kıvamı bende de olmadı henüz ama olsada çok güzel olurdu sanki ilk defa böyle oldum