Nazendehanim Alimenur yapacak bir şey yok valla ben unuttum olsa iyi olurdu çok şükür asermesinden ağlama kıvamına gelenlerden olmadım
Mervezgl Alimenur bende 2 kere rüyamda gördüm. Ortaköyde ki manavlarda var kilosu 50 tl küçüktü zaten aldım ordan. Ankarada yoktu baktım buraya iş için gelmiştim görünce aldım hemen. İnşallah bi faydası olur
nutellaningizlitarifiyim Mervezgl Ankara’da atakulenin içinde alt katında bi mağaza var bi çok yaz meyvesi var orada bilginiz olsun bir de 7/24 Keçiören hastanesinin yanında açık bir manav var orda da bi çok meyve bulunuyor aklınızda olsun
Mervezgl Dün aldım ben karpuzu bi sürü vardı. Hatta satan adam hamile olduğumu bilmediği halde 2 canlısın sen Allah karşına çıkarır senin dedi öylesine yoldan geçiyoduk gördüm birden. Ve birçok yaz meyvesi de vardı orda.
Alimenur Nazendehanim ağlama kıvamı bende de olmadı henüz ama olsada çok güzel olurdu sanki ilk defa böyle oldum
Aselecrin Alimenur ay şehrinde Migros varsa bak bi canım bende 1 hafta önce aşermiştim eşim Migros’tan buldu
2pasaannesi Alimenur hangi şehirdesiniz? Ben de rüyamda yediğimi görüp aşermiştim. Aslında internette online manav gibi siteler var onlara bi bakın isterseniz
Alimenur 2pasaannesi konyadayım canım Baktım aslında hamile sayfalarına falan ama kavun var karpuz yok
Omerr_ Alimenur ay ben de kavun istemisdim. Sanki her yer kavun koktuydu. Arayib aldik ama hic tadi yoktu))