Mello29 54 ile hamile kaldım 27.hafta 8 kiloya ulastim son günlerdr cok tatlı yiyorum ama artik dikkat edicem insallah 30 a kadar daha almam
Maviss87 18+3 deyim 65 ile hamile kaldım 73 kiloyum ama çok hızlı kilo aldım. Almamak için ne yapmak lazım sadece bebek alsın istiyorum 🫤
Sevdesh Maviss87 karbonhidratı ve şekeri azaltmak gerekiyor onun yerine protein ağırlıklı beslenmek gerek benim doktorum böyle söyledi bana 😊
ZeCa Maviss87 57 kiloyum 8ci haftadayım. Yemek hiç birşey canım çekmiyor.kilo alacağımı zann etmiyorum
Sevdesh Ftm124 yaa çok merak ettim doktorlarınız bişey demiyor mu ben azıcık kilo alsam hemen biraz dikkat edelim karbonhidratı azaltalım lütfen falan diyor doktorum 😂😂
Nhlhmz11 Ftm124 bişe olmaz :) gider hepsi :) ben 26+2 deyim 11 kilo aldım :) son iki ayda aldım ama bu kiloyu da :)
Irem34_52 Ftm124 26+4 10 kg aldım bende kendimi tutmaya calısıyorum çalıssamda gene yiyorum asiri olmasada offf daha doğuma kadar ne yapcam bilmiyorum 😌
suleipek_ 34+6 da + 20 kg 78 le hamile kaldım 98 im 🥲 ilk 3 ay hiç almamıştım 2. Trimesterle birlikte haftada 2-3 kilo almaya başladım şu 2 haftadır yine almıyorum noldu anlamadım valla
Minnieand suleipek_ ben de gebelikten önce 67ydim. Kan ilacı vitamin vs kullandım 80 82 oldum sonra hamile kaldım. Şu an 95im sanırım en kötü durumda olan benim 🥹 bebek sağlıklı olsun diye kullandığım haplar bana öncesinde 15 kilo aldırdı 4 ayda