gkcbrn 23+0, 56 ile hamile kaldım 62 oldum. Doktor diyetisyen ile devam etmemi istedi suan 60 kiloyum.
Ebruliya 38+0 15 kg aldım kızımda 3.500 kg dün kontrolüm vardı. Ay şu iki haftadır hiç umrumda değil kg bir an önce doğsun diye dua ediyordum. Afaganlar basıyo artık 🤣
momymia 22+4 de 52kiloyum sadece 2 kilo aldım😣 hiçte acıkmıyorum nedense😥 kendimi tutamıyorum kilo alıyorum diyenler neler yiyor bende mi yesem acaba??
Hanifegg momymia bence hiç kilo almıyorum diye dert etme almak daha zor zaten bı yerden sonra istemesen de kilo alıyorsun benim göbeğim çok yukarda yiyemememe rağmen kilo alıyorum
ddilaraas Hafta 1 kilo aldım onuda bi veriyorum bi geri alıyorum 60-61 arası gidip gelıyorum mide bulantılarımdan dolayıdır çok sukur ınsallah cok kılo almam❤️❤️
ddilaraas ddilaraas bi arkadasım 4. Ayında 7 kilo almıstı mide bulantıları olmasına rağmen… doktor en fazla 10 kilo 12 kılo alın dıyor doğum zorlaşıyormuş vücudun daha cok ağrı yapıyormuş gece acıkmaları cok oluyor sımdıden bile ınsallah hepımız cok almadan atlatırız❤️❤️
dgnadl Ftm124 27 haftalığız şuan ilk başta 6 kilo vermiştim Mide bulantısından dolayı o 6 kilonun 4 kilosunu aldım şuana kadar sadece o kadar da yiyorum çok fazla dikkat de etmiyorum ama çok fazla almadım yine de
2309 14 haftalık hamileyim 5 kilo verdim 🙃 bu kusmalar dayanılmaz acılar bitsede artık bende kilo alsam 😢
kahvekokusu_ 31+4 60 la girdiğim bu yola +7 ile devam etmekteyim 🤐 4 ocakta randevum var bakalım neler olmuş bana ve bebişe