Prenses34_annesi Deletedmom_51 olsun canım önemli değil alan almış bizi sonuçta sağlığın iyi olsun yeterki🥰
melegimhosgeldin1 Prenses34_annesi Yok genetik değil aile fertleri tombik hep 😂😂😂Bı benim minnik 5 yaş küçüğüm bile yüzünü görmeden bendne büyük duru😂😂
Fatosaydin Prenses34_annesi valla benim 9 sene sonra olunca ben yürümeye korkuyorum spor nede yok o haliyle.
Prenses34_annesi Fatosaydin tabi canım sizler için öyledir rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
cansualisa Prenses34_annesi lekelenmem oldu yine çok özledim yürümeyi şu günlerim geçse de bitse artk stresimmm evin içinde dolanıyorum sadece
Prenses34_annesi cansualisa inşallah canım rabbim korusun yavrunu inşallah sitres olma desem de fayda etmez ama bebisin için olma lütfen 🥰🥰
cansualisa Prenses34_annesi hayır 12 ocakta 38+3 te alıncakkkk 10 gün snra 36 oluyorum daha rahatlarım psıkoljı olarak suan daha 34+4 üz
Liliales Prenses34_annesi ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum en azından iş çıkışı yolumu uzatıyorum. Yapamazsam da evde elçin demirelin youtube videolarından yapıyorum 16. Haftadayız sonrasında pilatese de başlamayı düşünüyorum belki 5. Aydan sonra olabilir
Prenses34_annesi Liliales aynen sen şuan yürüyüş ile devam edebilirsin bebiş daha küçük bende elçin demireli yapıyorum evde 🥰🥰 cinsiyetiniz belli mi?
Prenses34_annesi cansualisa anaaa benim evlilik yıldönümümde doğacak bebisin 😂😂 rabbim hayırlısını versin inşallah 🥰