Petito35 İnternetten yapınca bazısı kız bazısı erkek diyordu. Burada erkek olarak çıkıyor inşallah sağlıklı bi oğlum olur ümitlendim 😂
2412eylul 3kuzuAnnesiyim ultrason fotoğrafınada erkek demiştiniz bakalım doğrumu çıkacak daha belli değil Bi kızım var gönlümden geçen erkek hayırlısı artık
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ya orda doğum tarihi de var ya ben şaşırdım nasıl bakilcagini . Siz bakar misniz . 09.02.1997 (8subatta olabilir ) 9 Ekim hamile kaldığım gün ovulasyon ile kaldım ordan biliyorum
2412eylul Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim burada da erkek çıkıyor cinsiyeti öğrenince yazarım
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ya yukarda misal 24 Ekim yazıyor onun yanında 25 Ekim yazıyor onlar nedir
Rabia-- 3kuzuAnnesiyim buradaki tablo da dahil diğer tüm takvimler de de erkek diyo bana 17 haftalığım hala doktorum söylemedi bi tahminde bile bulunmadı yarın Randevum var lütfen dua edin doktorum da sağlıklı bir erkek müjdesi versin 🌸💙💙💙
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim bu normal bizim bildigimiz internette otomatik tahmin yapan çin takvimi değil mi ? Çünkü orda bütün siteler de erkek gösteriyor 1 site hariç o yaş eklemeden yapıyor çünkü. Sizinkinde pek anlamadım ama kız çıktı
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim netteki takvimlerle aynı çıkmıyor bir yerde yanlışlık var ama galiba hamile kalma aralıklarında olabilir
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ben mi yablis bakıyorum bana da bakar mısın 8.02.1997 . Hamile kaldığım 9 Ekim