Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim netteki takvimlerle aynı çıkmıyor bir yerde yanlışlık var ama galiba hamile kalma aralıklarında olabilir
3kuzuAnnesiyim Bebekliannee benımde onlarda farklı cıkıo. Ama tablodan bakıncada hsmıle kaldıgım ayı erkek gosterıo cınsıyetı bılmıom ögrenınce anlıcam hangısı dogruymuş artk:)
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ben mi yablis bakıyorum bana da bakar mısın 8.02.1997 . Hamile kaldığım 9 Ekim
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ben yanlış baktım o zaman. Çünkü ne kadar bildiğim takvim var ise. Çin Rus maya japon vs vs . Hepsi erkek gösteriyor burda kız görünce şaşırdım 😄
Zeyno1903 3kuzuAnnesiyim şurda kafa karıştırıyor benim eylül üç son adet tarihim ama eylülün 25 den başlıyor hangisi kapsiyor anlamadim
3kuzuAnnesiyim Zeyno1903 döllenme ondan sonra olduguna göre bır sonra ki aralıga bakıcaksın işte canım:)
3kuzuAnnesiyim Deletedmom_69 benımde 2 kızım var ve hamıleyım Allah ıkımızede diğer meyveyi saglıkla tattırsın canım:) ne diyim ki Allah bilir tabi ki
Deletedmom_69 3kuzuAnnesiyim öyle tabi 😊 amin inşallah sizin kaçıncı hafta ben 11+1 im geç döllenme bir de ☺️
Deletedmom_69 3kuzuAnnesiyim 27 yaşındayım sen ☺️ Ben takip etmedim de doktor uyumlu değil geç döllenme dedi kızlarım 4.5 ve 2 yaşındalar ☺️
nevzatbaskomser 3kuzuAnnesiyim Ekim ayında 26 yaşında olan karısı hamile kalan kocaları toplayalım sormak daha kolay olur, x mi gönderdiniz y mi gönderdiniz deriz 😁