3kuzuAnnesiyim Kızlar tabloda ki aralıklarda kı yasınızı ve gebelık oluşma tarıhlerınızı secıp alt sutunda karsılıgına bakın. 2022 de hamıle kalanlar. Yas felan eklemenize gerek yok zaten ona göre ayarlanmış tablo.
Kgns 3kuzuAnnesiyim normalde benim cin takvimine göre erkek ama kız bebeğim oluyor bu takvime bakınca son adet tarihime göre kız gösteriyor yanı tutmuş oluyor
Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim Bana bakar mısın 07.09.1994 son adet 29 temmuz ama yumurtlama zamanımi bilmiyorum
Bebekliannee 3kuzuAnnesiyim ya orda doğum tarihi de var ya ben şaşırdım nasıl bakilcagini . Siz bakar misniz . 09.02.1997 (8subatta olabilir ) 9 Ekim hamile kaldığım gün ovulasyon ile kaldım ordan biliyorum
3kuzuAnnesiyim Bebeto1 bu gebelık olusma tarıhlerınıde net gösteriyor ona gore daha ıyı tahmın oluo mesela bırı son adettını 20 eylul gırdıgınde o onun hamıle kaldıgı ay olmuo. Otomatıkler bu yuzden net sonucu vermıo
3kuzuAnnesiyim Gulshnisa gebeliğiniz hangi tarıhlerin arasına denk geliyorsa ona bakın. Cunku adet gunu hamılle kalmıoruz. Ben 21. Gün yumurtluyorum o gün ilişki oldu mesela . Ben 21. Gunumun denk geldiği tarıh aralıgına baktım.
Bebeto1 Ben tek ilişkide gebe kaldım günü belli bana bakarmisiniz pek anlamadimda 01.04.1995 Ağustos 2 hamile kaldığım zaman @3kuzuAnnesiyim
Bebeto1 Bende neten bakıyorum hamile kaldığım aya ilk çocuğumada ordan bakmıştım doğru çıkmıştı bu farkı gösteriyor
Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim evet desene tutmuyor saten şans mı var bende hiç biri tutmadı 😭😭
Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim evet canım. Belirtiler hep kız her hurafe kız diyor beni gören kız diyor ama bebek dün ultrasonda pipisini gösteriyor 😐
3kuzuAnnesiyim Mustafayigitvebeytugannesi üzülme kiminin duası kiminin rüyası. Benimde belki 3. Kız olucak. Sen kız istiosun ben erkek yanı aslında hepimiz baskasının duasına sahıbız;)
Mustafayigitvebeytugannesi 3kuzuAnnesiyim İstedklerimizin tersi cikiyor hep boylesi hayirliymis yapacak bisey yok saglikli olsun gerisi bos.
2412eylul 3kuzuAnnesiyim ultrason fotoğrafınada erkek demiştiniz bakalım doğrumu çıkacak daha belli değil Bi kızım var gönlümden geçen erkek hayırlısı artık