sonsuzmasalim Maşallah ne güzel bi hikâyeniz var,ben çok istediğim evladımi malesef kötü bi şekilde öğrendim.1 yıllık evliyken karar verdik bebek yapmaya tam o sıralar eşimin bi ilaç kullanması gerekiyordu ve o ilaç sperm kalitesini çok düşürüyordu çok üzülmüştüm ama mecburdu,ama biz yine de denedik tabi hiç umudumuz yoktu.sonra eşimn yakinn cemiyeti için ailem bize geldi hep beraber düğüne gittik ve o gece eşimle tartistik ailemin yanında bana okdr çok laf soylediki ailem şok oldu üstelik %100 haksızı bunu kendisi de biliyordu ama uste çıkmak için bağırıp cagiriyordu.daha önceden de ayrılık derecesine gelen kavgalarımız olmuştu ve aileler araya girince barismistik yine onun gibi kavgamız oldu.git istemiyorum seni gibi büyük cümleler kurdu ailemin yannda onlar da dayanamadı ve artık tamm dedi babam bu iş olmayacak.topla ozaman eşyalarını dedi ve bu zmaana kadar hep orta yolu bulmak için uğraştı ailm ilk defa toplan dediler,duyunca eşimin ailesi de geldi ve kaynanam her zaman olduğu gibi oğlunu savunmaya başladı bana etmediği laf kalmadı terbiyesizlik derecesine geldi üstelik ailemin yannda oğlu haklı çıksın dünya yansın umrunda değil gidicem bak böyle yapma bana dediğim halde gidersen git dedi hep,okdar kendimden gectimki sinir krizi geçirip hastaneye kaldırildim ve bebeğimi orada kayinpederimden öğrendim,böyle de kötü bi hikayem var😢oysa ne hayaller kurmuştum şöyle öğrenirim böyle öğrenirim diye ama hikayem böyle oldu