sonsuzmasalim Kurban bayramında öğrendim hamile olduğumu 😄
3 gün önce yaptığım test negatif çıkınca bu ayda olmadi diye kafadan atmıştım düşüncesini.
O gün denize gidilecekti sabah erkenden kalktım oğlumun eşimin eşyalarını hazırladım içime bi kuşku düştü bidaha yapsam mı diye eve stok yaptığım testlerden (evet eve en az 20 test stoklamıştım 😄) birini aldim hemen uykulu uykulu girdim banyoya, ikinci silik çizgi uyku muyku bırakmadı hadi canım diye diye ikide bir gidip bakıyorum 🤦🏻♀️
O arada eşim uyandi kayinvalidem aşağı indi ben gidiyoruz telaşına attim testi bi köşeye ama aklımda hala gördüğüm gerçekmiydi sorusu var 😄
Giderken akrabalarada uğradık onlarıda alacaktık ben o ara duramadım eşime hadi iki dakka arabayla eczaneye gidelim dedim olur dedi soluğu en yakin nöbetçi eczanede gebelik testi alırken aldım 😊
Sonuç yine pozitif çıktı geline gösterdim sacmalama hamile falan değilsin dedi 😒
Akşama kadar kimseye bişey söylemedim denize gidildi ufak bi burun kanamasi atlatınca cok oyalanmadan çıktım, aksam eşimle diyaloğum aynen şöyle oldu ;
- Benim sana bişey söylemem lazım. Ben bugünkü halimin sebebini biliyorum.
+Neymiş sebebi?
- Gidip çantamın ön gözüne bak anlarsın.
10 dakika sonra koridordan Allaah diye bağırıp bana doğru gelen bi eş belirdi 😄
1 saat sonrasinda acilden gelen 298.1 lik beta hcg ile hamile olduğum belli oldu 😊
Şuan 12+6 günlük dünyaya gelmeye hazırlanan bir meleğim var. ❤🤰🏻😊