sonsuzmasalim Geçen sene ağustos ayıydı adetim 12 gün gecikmişti,en yakın arkadaşımın kızını rutin aylık kontrolüne beraber götürmüştük aynı zamanda kendi dikişlerine baktırtacaktı doktorunun yanına muayene için girdi ve çıkarken bi anda bu arkadaşımında 12 gün adet gecikmesi var acaba gebelikle alakalımıdır diye sordu(o gecikmeden önceki ay'da 10 gün gecikme yaşadığım için hamile olduğumu hiç düşünmemiştim)doktorda hemen bir idtar testi yapip bakabilir dedi ve benim aklima bi anda hamile olabilecegim dusuncesini soktular.Eve gelirken eczaneden iki adet gebelik testi aldim ve esimi uyandirmadan(gece ise gidecegi icin uyuyordu)testi yaptim. Bir yanımda tek cizgi cıkacagından cok cok emin.Bir kac saniye sonra ikinci cizgi kan kirmizisi bir sekilde belirdi ve ben aglamaya basladim kendi kendime.Evleneli daha bir sene olmustu ve acikcasi hemen dusunmuyorduk bi anda bakabilirmiyim korkusu sardi bedenimi.Sonra biraz toparlanip asagiya carsiya gidip bi kac kiyafet alip hediye paketi yaptirdim paketin icinede yaptigim testi koydum.Eve geldim ve esim uyaninca paketi esime getirip senin dogum gununde hediye alamamistim gec olsun guc olmasin bak bakalim begenecek misin diyerek acmasini rica ettim.Actiginda fazlasiyla saskindi zira beklemiyordu kiyafetleri eline aldi ve bana bunlar arkadasinin mi diye sordu?😂😂
Hayir icinde baska birsey var deyip testi de bulmasini sagladim artik inanmasini bekliyordum ama o inatla bana inanmiyordu,dalga geciyorsun bu komsunundur vs falan demeye basladi.Sonunda ikna oldu ama hic umdugum bi tepkiyle karsilasmadim daha romantik hayal etmistim hep😁😁