marnus HurremSultan canım 39+5 te doğurdum ben. suni sancı verecekti dr um almamak için şunları yaptım . Yarım ananas yedim+5000 adım attım+ Meşhur activating labour videosunu yaptım youtubedaki. O gece kendi sancım geldi
Mustafayigitvebeytugannesi SutlacimiYedimmiBen hahaa söyledim hergun nerden geliyo sütlaç aklına diyor 😂 bundan sonra ben demeden sen gelirken al beni uğraştırma dedim 😂😂😂 birde 1 tane de değil benle birlikte iki tanede oğluma alıyor 3 tane alıyor günlük 😂😂😂
balkizinbebegii SutlacimiYedimmiBen sayenizde ben de sütlaç yedim bugun 😂 canı çeken hanımdan görüp canım çekti sjdjdb
HurremSultan prematureannesi_ yemişim oğlagini hxbszyx doğsun qrtik ben onu sonradan oğlak yaparim🤣 kimseye soylemem digdugu zaman xhhsux
Kleopatra- HurremSultan Bunu içince çocuğu pırtlatacam elhamdülillah de iç aşko yaparsın sen bekliyoruz son durumları.😂😂
HurremSultan Kleopatra- ay valla biryudumda biraz fazla qldim çocuk az daha ağzımdan cikiyordu🥴🥴 bundan sonra da dogurmam lazım midem qllak bullak oldu🤣🤣 birde sabah sucuk yedim Allah beni kahretmeye🤣🤣🥴😘
Dilarac Kleopatra- aaaa 😊😊 seninde canım Çok şanslıyız Yay burcu olaraktan Benim hemde 1.evlilik yıl dönümüm düğünle bir getirdi kurnaz eşim ☺️
HurremSultan Aaaysee hele birde o bebek tosbik dogmassa doktorlarla aramda kan cikar hzsjyxjx geri koyun o bebegi diye ortalığı yikarim🤣🤣🤣
Kleopatra- Dilarac Evet bence de öyle. Tam bir yay burcu kadınıyım.😂 İkisini de aradan çıkartmak istemiş belli. 😂