HurremSultan Kızlar karışımı yaptim şimdi son çare bunu deniyorum. Bu günden sonra doğmaz ise daha totomu yerden kaldırmam evde yatarım. Sonum sezeryan olursa da olsun. ALLAH KAZAMI MUBAREK EYLESIN😁🌸 HAKLARINIZI HELAL EDIN🤣🤣🤲🏻🥴
Mustafayigitvebeytugannesi HurremSultan Benim gibi 43 haftayı bekleyipte son çare suni sancı almada 😂😂
HurremSultan 30 ml hint yağı Bir su bardağı badem Bir su bardağı hazır kayısı meyve suyu Bir sade soda🌬
Deletedmom_21 HurremSultan kız bebek bademi meyve suyunu falan yerse neden çıksın ki oradan mis gibi besleniyor işte smdnsndnsnsns
Aaaysee HurremSultan Kız öyle deme tövbe gdhddjdk şifa niyetine bismillah de dik tek seferde kafaya 😂
Binnur-cam HurremSultan ben bir iş yaptığımda annem bismillah de benim işim ileri şeytanin işi geri de diyo hep 🤣🤣🤣 öyle diyerek içmeyi dene canım 🤪 Bi avazda sağlıkla gelsin insallah 🤲
HurremSultan Aaaysee gitmiyor bacım gitmiyor yxgsxhx magnezyum ilacını.bile 3 seferde içen ben bunu nasıl icicem😁🥴
Mustafayigitvebeytugannesi SutlacimiYedimmiBen kız senin adını her gördüğümde canım sütlaç istiyor eşime söylüyorum akşam gelirken alıyor 😂😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi HurremSultan benimki de 4 kilo doğdu 😂 içerde okula başlayacakti az daha 😂😂
agylik HurremSultan ay ben de 38+4 . 41 e kadar yolu var dedi doktor ama bende de sabırsızlık başladı 😅 bugün ben doğuramam hiçbir belirti yok 😅 dogurursan haber ver 😅
HurremSultan Mustafayigitvebeytugannesi kiz anam bu bebeler ne fena🥴🤣 ya yolu bulamıyorlar yada erkenden çıkmak istiyorlar🥴
balkizinbebegii Mustafayigitvebeytugannesi ahahahaha buna çok güldüm 😂😂😂 eşin artık isyan edicek değiştirsin şu adını diye 😂 ama sorun şu ki şuan benim canım da istedi akşama yapıyım bari 😂
HurremSultan prematureannesi_ yemişim oğlagini hxbszyx doğsun qrtik ben onu sonradan oğlak yaparim🤣 kimseye soylemem digdugu zaman xhhsux