Mustafayigitvebeytugannesi SutlacimiYedimmiBen hahaa söyledim hergun nerden geliyo sütlaç aklına diyor 😂 bundan sonra ben demeden sen gelirken al beni uğraştırma dedim 😂😂😂 birde 1 tane de değil benle birlikte iki tanede oğluma alıyor 3 tane alıyor günlük 😂😂😂
HurremSultan KIZLAR BANA BIRSEYLER OLUYOR BU NEY BOYLE ANAAAMMMMM🤣🤣🤣 MIDEM ALLAK BULLAK OLDU İNŞALLAH BANA DAVA AÇMAZ 🥴🥴
Kleopatra- Dilarac Evet bence de öyle. Tam bir yay burcu kadınıyım.😂 İkisini de aradan çıkartmak istemiş belli. 😂
Gizem_alan Activating labor yap youtubeden bakip ananas ye bol bol merdivenleri 3 er basamak cik bende 36+4 teyim 38 olayim baslicam o zamana kalmicak gibi geliyo kac gundur bi tuhaf hissediyorum sol kasigima sanci girip duruyor
HurremSultan Kleopatra- oy anammm en sevdiğim yemiş badem di oysaki hxjsx bir ömür yiyemem daha midem bulaniyor🥴🥴🥴
Deletedmom_21 HurremSultan kız bebek bademi meyve suyunu falan yerse neden çıksın ki oradan mis gibi besleniyor işte smdnsndnsnsns
HurremSultan Deletedmom_21 oyy bacım oyyy burda gördüm de deneyim dedim gxjsixhx kocam da gülüyor bana sen oradaki yazıları okudukça daha çok karışım yaparsin diyor🤣🤣🤣
Binnur-cam HurremSultan ben bir iş yaptığımda annem bismillah de benim işim ileri şeytanin işi geri de diyo hep 🤣🤣🤣 öyle diyerek içmeyi dene canım 🤪 Bi avazda sağlıkla gelsin insallah 🤲