Seda-4 Uyudum zar zor 1 de kabus gördüm uyandım sırt üstü yatmışım ne kadardır o şekil yatmışım bilmiyorum şimdi aklıma takıldı uykum gitti iyice 🤔😏
Uyuyamayanlaaarr 😣😣
Nnanaa mide yanması bende de var yastığı yükseltiyorum ama o ekşi ve yakıcı tat ağzıöa geliyor. Sonra gidip istifra ettiriyor doğuma 22 gün kaldı iştah falan yok yemek yer yemez midem yanmaya başlıyor
Seda-4 af edersinşz sürekli bir geğirme var son zamanlarda mide yanmasıyla geceleri uyuyamıyom.
Dün sıfır uykuyla sabahladim bugün yine bu saat oldu uyuyamadım son haftalarda neden böyle oluyor ya 38 . Hafta magduru
Streslianne bende son iki haftadır var evde gezip duruyorum senin haftana gelince ne yaparım bilemiyorum halbuki hamilelikten önce ne kadar uykuya düşkün bi yapım vardı töbe eser kalmadı 😂
Melekk24 işin ilginç kısmı şu ki hiçbir zaman uykuya düşkün biri değildim ama ben bile bu kadar uykuya hasret kalacak kadar uykusuzluga direnemiyorsam ayy çok zor ya hamilelik böyleyse doğum ve sonrası nasil çok korkuyorum ilk gebelik ..zorunlu sezeryan olacak bugün gün için çağırmıştı doktor gittim bı hafta daha dur dedi zaman geçtikçe bn daha çok korkuyorum daha çok gerilip sıfır uykuyla devam ediyorum
Ben su an 11 haftaligim ama yaklasik bir aydir bu sekilde uyku duzenim bozuldu. Geceleri uyuyamiyorum. Derin uykuya dalamiyorum. Oyle de olunca 7-8 gibi uykum geliyor gece yarisi 12-1de uyaniyorum. Hormon degisikliginden mi anlamadim. Ilk aylar boyleyse son aylar vay halime 😞
Nnanaa benim tüm hamilelik kusmayla geçti 🤷🏼♀️ deterjan kokusuna kus sabuna kus tüm temizlik malzemeleri mşdemi bulandırıyordu. Kurutma makinasının kokusu🤦🏼♀️ şimdide tğm karnım çatladı ve mide yanmam arttı geğirme var anne olmak çok zormuş 🥲
Streslianne zor valla canısı inşallah sağlıkla kucağına al da inan içerde olması bence dışarda olmsından daha zordur benim de ilk biz bide sana göre küçüğüz yani 😄
Ben 38 + 1 oldum bugün yaklaşık 2 haftadır yani bu son ay gece 1 de bi kalkıyorum sabah ezanlarına kadar yatamıyorum gündüz zombiler gibi evde dolanıyorum uyuyamıyorum yatamıyorum ne biçim hale geldim doğum stresi var kendi isteğiyle sezeryan olacağım yine d ekorkuyorum normal olsam gene gene korkcam valla ne diyim Allah yardımcımız olsun resmen stresten ölücem