Seda-4 ayy valla bıktım zaten hastayım uyuyayım da dinleneyim kafasındayım ama nerde bıraksınlar otururum 8e kadar. Bu saatten sonra uyuyunca geç kalkıyorum kahvaltıma geçe kalıyor iyice şaştı dengem yaa. Bi yandan da diyorum uykusuz gecelere hazırlık bunlar hep 😂

Ayy şuan bende öyleyim uykum var ama uyuyamıyorum böyle bi vesvese bi korku bi sıkıntı oluyor okuyup üflüyorum sürekli 24. Hafta canm sen kaçıncı hafta

Ben 30.haftadayım ve asla gelmiyo uykum 😄

O kadar güzel düzenim vardı ki 2 3 hafta öncesine kadar şimdi günde 3 4 saat anca uyuyorum. Aslında uykum var ama yatıyorum ya midem yanıyor ya ağrı sızı oluyor. Öyle oturup günler geçsin diye bekliyorum. 🤦‍♀️ son 34 gün geçer mi böyle

Seda-4 rabbim ferahlık versin inşallah uykusuzluk daha çok yoruyo çünkü🙏

Nnanaa sen sonuna gelmişsin canım maşallah ben daha 24. Hafta

Ya kızlar sağ alt tarafıma feci Bir şekilde ağrı girdi napmam lazım gaz sancısı gibi duruyor ama ağrısıyla uyandım hâlâ geçmedi korkuyorum gündüz de biraz belim de ağrıyordu 16 haftalığım

Bilibili23 odanın içinde biraz dolaş canım gaz sancısıysa eğer rahatlarsın

Seda-4 Uyudum zar zor 1 de kabus gördüm uyandım sırt üstü yatmışım ne kadardır o şekil yatmışım bilmiyorum şimdi aklıma takıldı uykum gitti iyice 🤔😏

Nnanaa mide yanması bende de var yastığı yükseltiyorum ama o ekşi ve yakıcı tat ağzıöa geliyor. Sonra gidip istifra ettiriyor doğuma 22 gün kaldı iştah falan yok yemek yer yemez midem yanmaya başlıyor

Seda-4 af edersinşz sürekli bir geğirme var son zamanlarda mide yanmasıyla geceleri uyuyamıyom.

Dün sıfır uykuyla sabahladim bugün yine bu saat oldu uyuyamadım son haftalarda neden böyle oluyor ya 38 . Hafta magduru

Streslianne bende son iki haftadır var evde gezip duruyorum senin haftana gelince ne yaparım bilemiyorum halbuki hamilelikten önce ne kadar uykuya düşkün bi yapım vardı töbe eser kalmadı 😂

Didemesut vallahi gün sayıyorum ağrı sızı çek mideyi çek ilk 3 ay daha kolaymış hayattan soğudum ya 🤦‍♀️