bd22 Mel21 sekerportakali21 ahmet hocayı doktorum önermişti hakkında pek yorum yoktu prof oldugu için randevu almıstım ama ece hanımı arastırdım yorumları cok iyi fiyatı hakkında bilginiz var mı
sekerportakali21 bd22 800 idi sanırım. Evet giden herkes çok memnun. Ben de detaylı ultrason zamanında gidicem
Bguzeel bd22 valla özele gitme imkanınız varsa kesinlikle ece öcal pişman olmazsınız ben hazirandı gittim bebeğim şimdi doğdu ama aşırı minnoş her detayına bakıyor hatta detayın detayına bakıyor ve anlayacagınız dilden anlatıyo muayene boyunca konuşuyo her bilgiyi veriyor. Verdiğiniz paraya yanmazsınız. Diğer doktorları bilmiyorum ama ece öcal tavsiyemdir 👍🏻
Mamimamimami Bguzeel Ece Ocal kim canım hangi hastanede detaylı ultrasyona mi bakiyot bide ücreti nedir detaylınin
amine2023 bd22 ben de ekim ayında ece hanıma gittim. Evet fiyatı yüksek ama inanın değiyor. En ufak bişeyi görünmüyorsa bebeğin bekliyor yürümenizi öneriyor ve benim 1.5 saat sürdü bu yüzden. Herşeyini tek tek açıklıyor hiç yorulmadan hep anlattı, konuştu 🙏🏼
Elifknt bd22 ailesi rahatsızmış randevu alamadığım için mecbur Ahmet yalınkayaya gelmek zorunda kaldım bende🤧
myangelson bd22 açıkcasi Ahmet Hoca’dan bende pek memnun kalmadım normalde memorialde aydın hocaya gidiyorum o ben ayrıntılı bakıyorum bir sıkıntı görürsem perinatolog görüşü almak için bı perinatologa gönderiyorum demişti ama bana acil serklaj yapıldığı için ve 1 hafta sonra serklajli olduğum halde bebek doğuma zorladığı için Ahmet hocaya gönderdi acil Ahmet hoca da girmisken hem detaylıma baktı hem de acil ikinci serklaja almıştı beni. Baya uzun detaylı bakıyor ama Aydın Hoca’dan sonra pek sevememistim bende ki burada pek memnun olan yok Ahmet hocadan
Bebisss12 munevver_frt onu bilmiyorum canım ben yalnızca detaylı ultrason için gitmiştim memorial takipliyim normalde
Bebisss12 munevver_frt Dicle memorial e gidiyorum ben zelal hocaya çok memnunum 😊 siz kime gidiyorsunuz
munevver_frt Bebisss12 Aydın ılgına gidiyordum ama değiştirdim bower Fatmanur hançere gidiyorum şimdi çok memnunum gerçekten ☺️
Mirzaninannesiiiii munevver_frt merhaba. Ben de Aydın ılgına gidiyorum. Sizin gibi aynı perinatoloğa yönlendirdi beni. Siz neden Aydın beye devam etmediniz?
Zarefet munevver_frt Fatmanur hanım Bawer hastenesindeki mu ceren hanıma gidiyorum fakat değiştirmek istiyorum Fatma hanım muane ücreti ve doğum ücreti biliyor musunuz