munevver_frt mercimektanesii ben devletten asla memnun kalmadım testlerimi bende devlette yaptırıyorum ama özel takipliyim devletteki doktor riskli gebeliğim var ona rağmen serklaja gerek yok dedi oysa rahim yumuşamış ve serviks kısalmış hemen ameliyata alındım size tavsiyem başka doktorlara da görünün
mercimektanesii munevver_frt yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun benim ikinci gebeliğim 60 günüm kaldı doğuma gitmiyorum artık devlete ama narin hocaydı doktorum şansıma çok iyi çıkmıştı
Kizilicee Bende surada bekleyeyim. Ece hanimi oneriyorlar, ömer beyin intagram sayfasi bile yok bu arada. 22 haftada ece hanıma gideceğim inşallah nasip olursa
munevver_frt mercimektanesii sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 güya doçent diye ihsan bağlıya gidiyordum bi kaç kez ona güvenip bekleseydim erken doğum olacaktı yine
Ledeyna21 Doktorunuz bi risk görüp özellikle gir dedi mi ? Çünkü şu doktorlardansa perinatoloğun yapması çok daha önemli detaylı ultrasonu bu radyoloji doktoru yada jinekoloğun yapacağı bişey değil anlamı perinatoloğ muayenesi
mercimektanesii munevver_frt çok teşekkür ederim inşallah sizde sıkıntısız sağlıkla bebeğinize zamanında kavuşursunuz özelde olsa devlette olsa şansımıza biraz doktor a
Mel21 Elifknt Hiçbir Şey yokken soru işareti bıraktırıyor kafanızda. Sorularınızı da yanıtlamayıp sadece amniyosenteze yönlendiriyor. Benim normal randevularım bile daha detaylı geçiyor. paranıza, psikolojinize ve vaktinize yazık.
munevver_frt Busraerkr talep oluştur butonu var ona tıklayın yeni randevu açılınca size bildirim geliyor
Busraerkr mercimektanesii birde ben Silvan’da oturuyorum gidip gelmek zor olacağı için 1 haftalık ailemin yanına gelicem o süreçte umarım bir sıkıntı çıkmaz yol çok sorun oluyor çünkü
mercimektanesii Busraerkr bende hiç bulamıyordum ama randevu talep oluşturunca size anlık bildirim gönderiyo uygulama msj olarak ozamn alabiliyodum bende birde hangi doktora verirse sistem hep onun randevularını oluşturuyo inş sizede narin hoca gibi bi doktor denk gelir
Busraerkr mercimektanesii gazı Yaşargil kadın doğuma tek randevu alabiliyorum kadın doğum hastanesi olarak başka hastane görünmüyor sizde oraya gidiyordunuz değil mi? Kusura bakmayın çok soru sordum ama 🤗
mercimektanesii Busraerkr estagfurullah istediğiniz zaman sorun sıkıntı yaşarsanız falan hiç sıkıntı değil aynen gazi Yaşargil ek bina olarak geçiyo hastane
Busraerkr mercimektanesii çok teşekkür ederim dediğiniz gibi narin hanım için talep oluşturdum çok sağolun 😊
bd22 Ahmet yalınkayadan randevum var bir arkadasım kötü demiş hakkında başka yorum yapabilecek biri var mı o kadar parayı boşuna vermeyelim yardımcı olursanız sevinirim🥹 bir de mehmet irfan külahçıoğluna giden var mı o nasıl?
sekerportakali21 bd22 benim ablam ve arkadaşım tercih etmişti. Ve o kadar pişman oldularki… ilgi zaten hiç yok ve daha da akıllarını bulandırıyordu. Diyarbakırda eski bir doktor olduğu için biliniyor ama Ece hanım İrfan bey çok çok daha iyi. Barış Boza da çok iyiydi ama başka şehire gitmiş.
Bguzeel bd22 valla özele gitme imkanınız varsa kesinlikle ece öcal pişman olmazsınız ben hazirandı gittim bebeğim şimdi doğdu ama aşırı minnoş her detayına bakıyor hatta detayın detayına bakıyor ve anlayacagınız dilden anlatıyo muayene boyunca konuşuyo her bilgiyi veriyor. Verdiğiniz paraya yanmazsınız. Diğer doktorları bilmiyorum ama ece öcal tavsiyemdir 👍🏻
myangelson bd22 açıkcasi Ahmet Hoca’dan bende pek memnun kalmadım normalde memorialde aydın hocaya gidiyorum o ben ayrıntılı bakıyorum bir sıkıntı görürsem perinatolog görüşü almak için bı perinatologa gönderiyorum demişti ama bana acil serklaj yapıldığı için ve 1 hafta sonra serklajli olduğum halde bebek doğuma zorladığı için Ahmet hocaya gönderdi acil Ahmet hoca da girmisken hem detaylıma baktı hem de acil ikinci serklaja almıştı beni. Baya uzun detaylı bakıyor ama Aydın Hoca’dan sonra pek sevememistim bende ki burada pek memnun olan yok Ahmet hocadan
Mel21 bd22 kesinlikle gitmeyin. Size direkt amniyosentez diyecek, hastalarına para gözüyle bakıyor. Benim normal randevularım bile daha detaylı geçiyor. paranıza, psikolojinize ve vaktinize yazık
bd22 Mel21 sekerportakali21 ahmet hocayı doktorum önermişti hakkında pek yorum yoktu prof oldugu için randevu almıstım ama ece hanımı arastırdım yorumları cok iyi fiyatı hakkında bilginiz var mı
Mel21 sekerportakali21 aynı şeyi yaşadım . Kafamızı bulandırdı hiçbir şey yokken. Sorularımızı da yanıtsız bırakıp geçiştirdi. Amniyosenteze yönlendirdi hemen. Yapmadım, onun yerine fetal DNA testi yaptırdım dün çıktı sonuçlar çok şükür hiçbir şey yok. Tamamen amniyosentez yapmak için içimize kurt düşürdü. Ailelerin duygularını sömürüyorlar bu şekilde