munevver_frt Bebisss12 evet serklajlıyım şimdi dr kontrolüm vardı çok şükür rahim boyu uzamış ani bi sancı ile kısaltabilir bol bol dinlen dedi serklaj oldugumdan beri çocuk çok hareketsiz ya
Elifknt bd22 ailesi rahatsızmış randevu alamadığım için mecbur Ahmet yalınkayaya gelmek zorunda kaldım bende🤧
Bebisss12 munevver_frt ne güzel uzamasına sevindim canım bende serklajlıyım 3 hafta oldu serklaj olalı çok şükür benim ki de uzamış ama hep dinleniyorum, sen kaç haftalıksın bebişinle
munevver_frt Bebisss12 17 haftalık hamileyim canım sen peki kaç haftalık oldun kaç cm olmuş serviks boyun
bd22 Rosaa21 ben de ilk ahmet hocadan randevu almıstım doktorum yönlendirdi ama yorumlardan sonra çok soğudum ece hanım da randevu vermiyor irfan hocadan aldım o yüzden umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz🙏🏻
Fatmakesik Busraerkr 18 Haftalık gebeyim özele gidiyorum daha ayrıntılıya gitmedim ne zaman yapıyolar acaba
Fatmakesik Busraerkr ben Batıda Cihan Bademkıran hocaya gidiyorum memorıal da Mehmet Nafi’ye gidiyorum daha öyle bişey demediler ondan sordum teşekkür ederim 😊
Mel21 bd22 kesinlikle gitmeyin. Size direkt amniyosentez diyecek, hastalarına para gözüyle bakıyor. Benim normal randevularım bile daha detaylı geçiyor. paranıza, psikolojinize ve vaktinize yazık
Mel21 sekerportakali21 aynı şeyi yaşadım . Kafamızı bulandırdı hiçbir şey yokken. Sorularımızı da yanıtsız bırakıp geçiştirdi. Amniyosenteze yönlendirdi hemen. Yapmadım, onun yerine fetal DNA testi yaptırdım dün çıktı sonuçlar çok şükür hiçbir şey yok. Tamamen amniyosentez yapmak için içimize kurt düşürdü. Ailelerin duygularını sömürüyorlar bu şekilde
Mel21 Elifknt Hiçbir Şey yokken soru işareti bıraktırıyor kafanızda. Sorularınızı da yanıtlamayıp sadece amniyosenteze yönlendiriyor. Benim normal randevularım bile daha detaylı geçiyor. paranıza, psikolojinize ve vaktinize yazık.
Mirzaninannesiiiii munevver_frt merhaba. Ben de Aydın ılgına gidiyorum. Sizin gibi aynı perinatoloğa yönlendirdi beni. Siz neden Aydın beye devam etmediniz?
munevver_frt Mirzaninannesiiiii Bana serklaja gerek olmadığını söyledi oysa serklaj olmasam doğum yapacakmışım bence şansını deneyebilirsin dedi bıraktım o yüzden şuan serklajlıyım
myangelson Mirzaninannesiiiii Aydın hoca ayrintilida falan bir sıkıntı görünce kendisinin halledemeyecegi olduğu zaman ek görüş için Ahmet hocaya gönderiyor detaylıma girecegim zaman öyle demişti bana daha sonra zaten serklaj falan yapıldı aydın hocanın yaptığı yetmedi Ahmet hocaya gönderdi shirodkar dikişi atsın diye bana o şekilde gitmiştim bende
4521 bd22 Ahmet Yalınkaya gideceğine hemen aynı yerde özel olarak Talip gül var çok iyi bir doktor ve kendisi de üniversite de rektör ama muayene ücreti ahmet beyin ne bilmiyorum talip hocanın çok