buseyldz00 mucizebebek_ bitmicek canımlar doğurana kadar tam gaz devam hatta doğum yaklaştıkça daha fazlalaşcak akıntı🤦
Fndkrdu mucizebebek_ hiç bitmicek çünkü 36 haftalıktan bildiriyorum hiçbir zaman geçmedi hala devam ediyor canım
buseyldz00 mucizebebek_ dümdüzüm direk söylüyorum 😄 can sıkıcı olan kısmı da hergun kaç kere iç çamaşırı değiştirmek bu kış ayında zaten kat kat giyiniyoz , soyun tekrar giyin soyun tekrar giyin 🤦🤦🤦🤦
Fndkrdu mucizebebek_ tavsiyem günlük ped vs gibi ürün kullanmak yerine çamaşırını sık sık değiştir en güzeli o. İlaçta kullandım ben aynı zamanda enfeksiyonumda var benim ama ne yaparsan yap su iç bol diyorlar onuda içiyorum en az 3 lt bana mısın demiyor
mucizebebek_ Fndkrdu evet kuzum zaten günlük ped vs kullanmıyorum sadece iç çamaşırı değiştiriyorum inan her gün makine açıyorum sadece onlara🤦♀️ rengi normal kokusu yok allahtan valla benim su içince daha da çok oluyor akıntım
Elvancn Fndkrdu ben 20 haftalık hamileyim sürekli geçmeyen idrar yolu enfeksiyom var şaştım ne yapacam neden sürekli oluyorum diye
Fndkrdu mucizebebek_ bana kalırsa bunun ne ilaçla ne de başka birşey le çözümü olan bişey değil. Kadınların regl gibi kaçılmaz sorunu gibi geliyor. Gebelikte ekstra artış elbette oluyor ama normal hayatta da geçsede yineliyor tekrarlıyor belli sürelerle
Ezginehirr mucizebebek_ bende de çok oluyordu akıntı ilk zamanlarımda fitil kullanmıştım geçmişti derken 32 haftamda daha çok oldu gittim doktora rahim ağzında bakteri ve enfeksiyon çıktı 7 günlük fitil verdi gerçekten rahatladım şimdi 33 haftalığım kesildi akıntım
mucizebebek_ Ezginehirr bende baktırdım canım ilk zamanlar sarı yeşil arasıydı çok az enfeksiyon gördü idrarda ama ilaç vermedi bol su iç demişti sonra rengi düzeldi ama devam malasef
mucizebebek_ Rosense su gibi geliyor bende ilk zamanlar sarıydı az bişe enfeksiyon var demişti doktor şimdi normal su gibi geliyor 2.3 saate bir
mylittlebabym Hamileyim ne güzel 9 ay adet olmayacağım temiz temiz gezeceğim diyen ben, hamileliğin başından beri her gün akıntı olması şoku..
Emine52_34 mucizebebek_ bende 8+4 um akintim kesinlikle hiç bitmiyor günde 4 veya 5 çamaşır değiştiriyorum bazen resmen altıma kaçırmış gibi oluyor sizde de öyle mi
mucizebebek_ Emine52_34 malesef bende bazen öyle oluyorum açık renk pijama giyemez oldum biri görse altıma işedim sancak 😃🤦♀️