mucizebebek_ Kızlar ben bebişimi 3 haftalık öğrendim şuan 8+4 ama tam olarak bu akıntı ne zaman bitecek bilgisi olannn?
annekuzusu_ mucizebebek_ 4aydayim günde iki kez çamaşır degisiyirum artık bez koycam gecmiyo hiç akıntı malesef
evin_bozkurt zu98yb 34 olduk 35 olacaz halen devam ediyor iğrenç bir şekilde hemen sabahları öyle bir geliyor suyum geldi sanıyorum 😞😒
Gozdemmm zu98yb mucizebebek_ 34 haftalık ve akıntı be kalmıştı devam aylardır fitil kullanıyorum geçmiyor geçmiyor perişanım valla
potansiyelinstamom mucizebebek_ sen bana bakma bende istifra bulantı mide yanması vs hepsi ilk günkü tazeliğinde hiç gitmediler 😀 bence ben normal bir kriter değilim ümit kaybetmek için 😀
mucizebebek_ evin_bozkurt ay evet o haftalarda sıkıntı olur gerçekten ben bebek yeni diye oluyor sanıyordum da baksana hep devam ediyormuş 😏
zu98yb evin_bozkurt ben de daha dun gittigim muayenede suyum geliyor olabilir mi diye sordugum icin doktorum turnusol ped taktirip suyumun gelip gelmedigini kontrol etti 🤣 bir an once biter insallah 🤷♀️
mucizebebek_ potansiyelinstamom yaa zor geçiriyormuşsun gerçekten Allah yardımcın olsun kardeşim 🌸 yok kaybettim baksana herkeste devam ediyormuş 😃
Tugba1008 Benim 37. Haftam ,halen akıntı var ve bazen su mu acaba diye düşünüyorum. İğrenç bir durum, iç çamaşırı değiştirmekten bir hâl oldum. 😏
mucizebebek_ Tugba1008 hiç sorma canım ped kullanamıyorum sürekli peçete koy camaşlır değiştir yıldım bende 😏