MerveKya EbrarBulut Ben Esentepe Hastanesine gidiyorum doktorumda Emre Uysal çok çok memnunum açıkcasııı çok ilgiliii 😊
Pozdemir Kızlar ben Esentepe ve hayat hastanesine gittim. İkisi de iyidi. Esentepe de neşe korkmazel hayat hastanesinde de Ayşe Erol a gittim. Artık sabitlemek istiyorum bakalım hangisi olacak son karar ☺☺
Esra16 Merhaba osmangazideyim eylül başı insallah benimde 😊😊 Koruparkın orda Ceylan hastanesine gidiyorum çok güzel ve ilgili bir doktor memnunum ☺
EbrarBulut Emnmntmhmmt Ya gürsunun neresinde siniz ben gursu kavşağın oradayım . Bende osmangazi hastahanesi ve sevket yılmaza birlikte takip oluyordum maalesef nasip olmadı orda devam etmek şimdi ceylan hastahanesinde doğum yapacağım Allah nasip ederse cok hastahane değiştirdim cok arastırdım . Nasip burasıymış 😏
Emnmntmhmmt EbrarBulut kesteldeyim canim ben 🙂 bende zübeydeyle osmangaziye birlikte gitmek istiyorum bakalim ne olacak . Sevkete ilk hamile oldugumi ögrendigimde gitmistim daha da Allah beni oraya nasip etmesin hic memnun kalmadim yıldırım doruğa da gittim ordanda memnun kalmadım iste zübeydede aycan kopuzdan cok memnundum ofa şansima gitti
omurdincerli EbrarBulut bana göre ozlem Şengül çok iyi ben ona gidiyorum profesör olan tek doktor o ama sımdı bir kaç doktor medicana hastanesine geçiş yapacak
Bursali Emnmntmhmmt sevkette cok kotu davranio acilde doktoruda ayni düşük tehlikesiyle gittim 40 dk sira beklettiler acilde normal muayene gittim bnden baska 5 hasta daha vardi odada
EbrarBulut Bursali Ben devlette de takip olmak istediğim için gittim yakındı tercihimdi o yuzden ama asla tavsıye etmem şevket Yılmazı . Nasıl memnunmusnuz sibel hanımdan
Emnmntmhmmt Bursali o mahremiyeti degersiz hale getirmeleri beni bitirdi zaten benimle birlikte 5 -10 kisinin odada olmasi ne demek tam bi sacmalik diyorumya beni daha ALLAH oraya nasip etmesin kadin dogumuna