obirannee SyhnHtp ben duyamadım 7 haftalık iken gittigimde bşr hafta sonra gel dedi ama ben geç döllenmeden şüpheleniyorum çünkü adetim 10 gün geçince anca gözüktü testte inşallah düşündüğüm gibidir haftaya duyarım
SyhnHtp obirannee birde hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun istersen doktoru ve hastaneyi değiştir her yerde ultrasyon kalitesi farklı oluyor çünkü
SyhnHtp MKES ben esentepe de emre uysal a gitmeye başladım hastaneyi henüz bilmiyorum ama doktor süper 👍
mervetyyy Emnmntmhmmt omurdincerli hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyorum doktorum hastahane değiştirdi Özlem Şengül dü şimdi kime gidicem bilmiyorum
EbrarBulut Bursa Gursu 🌸 hangi hastahanelere gidiyorsunuz hanımlar memnun kalanlar paylaşırsa tavsiye arayan arkadaşlarada iyi olur 🙏🏻🤗
Emnmntmhmmt EbrarBulut canim ben zubeyde ye gidiyodum aycan kopuza tavsiye uzerine gitmiştim ama simdi doktorum zorunlu görevle baska bi yere gitti bende osmangazi aritmide nagihan uzun varmis ona gidicem
MerveKya EbrarBulut Ben Esentepe Hastanesine gidiyorum doktorumda Emre Uysal çok çok memnunum açıkcasııı çok ilgiliii 😊
EbrarBulut Emnmntmhmmt Ya gürsunun neresinde siniz ben gursu kavşağın oradayım . Bende osmangazi hastahanesi ve sevket yılmaza birlikte takip oluyordum maalesef nasip olmadı orda devam etmek şimdi ceylan hastahanesinde doğum yapacağım Allah nasip ederse cok hastahane değiştirdim cok arastırdım . Nasip burasıymış 😏
Pozdemir Kızlar ben Esentepe ve hayat hastanesine gittim. İkisi de iyidi. Esentepe de neşe korkmazel hayat hastanesinde de Ayşe Erol a gittim. Artık sabitlemek istiyorum bakalım hangisi olacak son karar ☺☺