Deletedmom_85 Tweety3437 maşallah canım güzel geçmiş sevindim senin adına 🌸 sonucun ne oldu peki? Gerçi daha 7 gün mü geçmiş yeniymiş ☺️
Tweety3437 Deletedmom_85 bekliyorum bakalım cnm Rabbım hepimize güzel haberler versin tez zamanda inşallah
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 daha az once kocam ayni seyi dedi dndjdjd gerci o madem sacim dogal stunna uncensored hakkimdir demem kaynakli dedi ama olsun snsnsnsns
Deletedmom_85 mother2 58 59 arası değişiyor canım. İstanbul’da oturuyorum sen? O değilde leke geldi benden adetime daha var erken mi olucam acaba ya daha 3 gün var
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 muti bulusalim kiz yarin atlasparka gitcem gel bir starbucks yapalim gorumceme yilbaai hediyesi bulmam lazim dndndndn
Deletedmom_85 Zumzugukodummuzzingillatirim jjahaha ne değişik gacısıın la 😬 bebeyim çok uzaksın beyaaaa 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 havalae guzel oldugunda crazy companye gidelim napalim bhjkhvfg Ayrica olmasin mi bir dunurumun markasindan rujum yani
mrvsrcn Deletedmom_85 kuzum bana doktor mikrocipli yapalım dedi ama zaten sperm sayı hareket morfoloji hiç bi sıkıntımız yoktu normal aşılamaya 5 mikrocipliye 7 buçuk dedi yaptırmadık bu ay önümüzdeki aylara bilemiyorum artık
Deletedmom_85 mrvsrcn hmm öyle mi canım sanırım benim doktor da normal yapacak. 4 bin dedi çünkü adeti bekliyorum bakalım baslıcaz az önce de de leke geldi oy oy bezduumm da🥹
aybarsaybuke Kuzum merhaba benimde mikroçipli olcak 5 bin tl aşılama iğnelerde 3 e yakın tutar herhalde