mrvsrcn Deletedmom_85 değildir evliliğiniz 3 yılı geçtiyse rapor çıkartıyor gerçi bize de çıkartacak 2 yıl ama çıkartırız dedi
Deletedmom_85 aybarsaybuke anladım canım ya bugün bahçeçiyi aradım 8 bin birşeylerdeb bahsetti ama ilaç dahil mi onu anlayamadım yaa orayı da düşündüm fiyat aynı olacaksa ama işte 🥲 kız beni etkilerle eden yazıyorsun görmüyorum
17papatya Tweety3437 canım peki spermlerin dnasi belli oluyor mu acaba kadına koymadan önce bakılıyor mu acaba
aysegull01 Çiplinin tutma ihtimali daha fazla sanırım öyle duymuştum spermin ayrıştırılıp yapıldığı için bende nasipse çipli yaptırcam takip ettiğim bi doktor bar ona gidicem o çipli yapıyo ve genelde tutuyo yaptıkları ve çoğul oluyo hep 😍
aysegull01 aybarsaybuke Manisa nın bi ilçesinde Nurhan Ulupınar Kılıç kendi kliniği var instagramdan bakabilirsiniz videoları var aşılama hakkında bilgi verdiği
mother2 Deletedmom_85 bak ben sana bisey diyim mi ben catlatma ignesini vurdum tamam mi sonra dyaanamadim 11.gun gittim kaset test aldim vee ne goruyum yokk negatif kocama diyemedim canimin sikintisindan sonra 15 .gunu kan verdim gittim b
mother2 Deletedmom_85 yani hic bir zman umudunu kaybetme vee benim 3 sene olmafi ve tedaviye devam ettim son igne tedavisine baslicaktim ki oldu 1
Deletedmom_85 mother2 ay gerçekten mi 🥹 hadi inşallah canım benim bakalım bekliyip görelim maşallah kocaman olmuş ya🥲
Deletedmom_85 mother2 son iğne tedavisinde olmadı mı canım? Son iğne tedavisine başlıcaktım oldu dedin ya anlamadım