Deletedmom_85
Kadının yumurtasının döllenmeye hazır olduğu zamanda laboratuvarda hazırlanmış hareketli ve yüksek oranda normal morfolojiye sahip spermlerinin ince bir kateter yardımı ile rahimin içine bırakılması prensibine dayanan ağrısız ve kolay bir tedavidir. Diyor internette canım
Bende oldum aşılama ağrısız sızısız 6000 tl tuttu hasta masrafı
İğnesiyle ilacıyla benim toplamda 10.000 buldum ben ek takviye ilaç alıyorum
Benim aşılama nasıl oldu onu anlatıyım sana 2 tane çok şükür sol tarafımda 19 milim yumurtam büyüdü çok şükür elhamdülillah
Aralığın 7 sinde Sabah 10 da gittim doktora
Eşim spermlerini verdi onu laboratuvara verdik ondan iyisini kalitelisini ayırdılar 1 saat sonra bana aşıladılar cnm ağrısız sızisız bir işlem Doktorumdan Allah raz olsun dualarla yaptı işlemimi de gayette memnunum ebesi hemşiresi gayet iyilendi 15 dk bekletti ondan sonra 2 saat yatmamı istedi zaten yatış yapıyorlar istediğin saate kadar yatabilirsin😃
En cok etkilendigim zamanda Aşılamadan sonra doktorum başıma geldi elimi tuttu dedi Allahin izniyle sperleri verdik yumurtalarında iyi dedi güzel güzel kelimeler söyledi ben başladım aglamaya doktorun da gozleri doldu yani bi aile gibi herkes destek oldu 😊😇