Aleynaerayy22 Karman34 banada öyle dedi yardımcı oluruz diye 🤣 iyi yine bunlar yardımcı oluruz diyo kimileri hiçbir şekilde indirim yapmıyor
MamaGiz Tekirdağ yaşam hastahanesine gidiyorum, doktorum Atilla Kan çok memnunum gerçekten. Muayene 580, doğum 10 bin demişlerdi ama yeni yılda değişim olur muhtemelen.
Aleynaerayy22 Karman34 bisey sorcam canım odaları tek kişilikmiymiş veganin yoksa 2 kişilik falan mi sorabilirmisin arkadaşına
Karman34 Aleynaerayy22 önemli değil tatlım odalar bi koltukların olduğu kısmı var dışardan direk oraya giriyorsun sonra hemen yan tarafta bi oda daha var yatak falan var orda oluyorsun . Yani süsleme falan yapıcaksan yer var koltuklu yere yapılabilir gelen insanları orda karşılarsınız ben ziyarete gittiğim de odası o şekildeydi yani her oda aynı mı bilmiyorum ama
Aleynaerayy22 Karman34 İki kişilikmi diye tedirgin oldum da bebegm ondan sordum eşim kalsın istiyorum yanımda iyiymis ama ya ziyaretçiler için ayrı bölümde demek kolttuklar görmeye izin verirlermi acaba odaları önceden bilemedim sorsam mi ☺️
Karman34 Aleynaerayy22 boş odaları varsa verirler ben 3 kere nst ye girmek zorunda kaldığım için odalar 4.katta nst odasıda orda boş odalarda yattım bazen 😅 fiyat için görüşmeye gittiğin zaman muhasebeye söylersen seni bi personel ile göstermek için yönlendirir
Aleynaerayy22 Karman34 bende 4. Katta nst odasına girdim sadece 😂 oğlum durmadığı için 2 kez tuttular geçen ama odaya almadılar yine orda bekledim söylerim canım teşekkür ediyorum ☺️
Karman34 Aleynaerayy22 önemli değil canım sağlıkla Kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻 Birde başka yerde postuna denk geldim maşallah oğlanın kilosu iyi arkadaşım 2800 ken doğum yaptı 39.haftasında sen daha 38e yeni girdin doğuma kadar 3000 kiloyu bulur bazen bebekler 35.haftadan sonra artık anne karnında gelişimi bırakıyor o yüzden sakın canını sıkma zaten artık ciğerleri gelişti 2.500 kiloyuda geçmiş maşallah sağlıkla alırsın kucağına
Aleynaerayy22 Karman34 ay çok sağol kuzumm ya içimi rahatlattın aşırı derecede Allah razı olsun 🥹😍 günlerdir kimse pek bisey demedi kafama taktım durdum insallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi canım benim 🙏 ilk hamileliğim ya pek bisey de bilmiyorum içime su serptin resmen ❤️
Elif2296 Çorlu Vatan hastanesine gidiyorum doğum 6.800 tl idi Ocak ayından sonra değişecekmiş tabi ki
Karman34 Aleynaerayy22 benimde ilk ben daha yolun ortasındayım bak sen ne güzel sonuna gelmişsin 24+5 deyiz biz 🤷♀️ Bendede mesela rahim direnci var bebeğim 30. Haftadan sonra erken doğum riski veya 2 kilo altında doğabilme ihtimali var ama İnan kafama takmıyorum çünkü elimden gelen birşey yok yeterki sağlığı yerinde olsun 2200 bile doğup küveze girmeyen onlarca bebek duyup gördüm mühim olan kilo değil sağlıklı olması içini ferah tut son günleri güzel geçir bak yüzüp kuyruğuna gelmişsin Allah’ın izniyle sorunsuz kucağına alacaksın yavrunu . Kilo ile ilgili postlarıda girip okuma 😅
Aleynaerayy22 Karman34 insallah bitanem bir an önce alayım da kucağıma sende insallah sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına bebişini 🥹❤️ sonuna geldik artık