Oznurtopal Tekirdağ, çorlu, Çerkezköy civarında hangi hastane/doktora gidiyorsunuz, doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı:(
Edafmo Oznurtopal Çerkezköy de irmete gidiyorum en son isteğe bağlı sezeryan 7bim tldi. 1 ay önce falan ama sonrasında zam geldi muayeneye tahminen doğuma da gelmiştir
Ceyda76 Oznurtopal Çorlu da Esengül hanımın klınıgıne gıdıyorum ben . Bı ay önce arkadaşım onun hastası 6500 e dogumu oldu yılbaşından sonra hepsı degısecekmıs fiyatların.Optımetle de reyapla da anlaşmalı suda doğumu fılan bile varmış ekıbı çok ıyıymıs arkadaşımın anlattığı kadar temızmıs
Edafmo Oznurtopal valla benim Şubat sonu Mart başı doğum.. o zamana kadar sezeryan 10bini görür gibime geliyor 😥
Edafmo Oznurtopal inşallah daha da artmaz, devlet hastanelerinin durumu malum mecbur özele gidiyoruz zar zor😥
Aleynaerayy22 Karman34 aa bende bu ay sordum hatta 12 sinde geçen pazartesi neden farklı fiyat vermişler
Karman34 Aleynaerayy22 bilmiyorum canım ödeme kısmında yardımcı oluruz demişler ama büyük ihtimalle indirim yapıcazdiyerek aynı fiyata indirecekler 😂