Momandbabyy Mustafayigitvebeytugannesi yaaa bizimkide göstermiyor doktor kıza benziyor ama net birşey söyleyemiyorum değişebilir dedi🥺
mimaranne06 Mustafayigitvebeytugannesi Bana da herkes erkek dedi. Forumdakiler çevremdekiler. İlk muayenemde de erkek dedi doktor. Ben de erkek hissediyordum. Ama kızım oluyormuş😂
Mukuce Betusgunes merhaba banada yorum yapar mısınız ? Tabi ben foto yükleyemedim nasıl yüklüyorum ? Yardımcı olur musunuz
Mukuce Betusgunes çok teşekkür ederim. Hakkını helal et 🙏🏻 benimde içimden geçen erkek ama Rabbim hayırlısını versin inşallah
ceylangokce_05 Mustafayigitvebeytugannesi benim de 3.erkek sanırım 17.haftada yanılır mi doktor bilmiyorum ultrason çok güzel değil aslında renkli ultrasona girene kadar ümitliyim 🤭🤭
Mustafayigitvebeytugannesi ceylangokce_05 kız bende yanılma payı da yok iki oğlumda da aynı doktora gidiyodum şimdi de aynı doktora gidiyorum özel birde. 😊😂
kbra19 Mustafayigitvebeytugannesi sağlıkla kucağınıza alın inşallah Sizin hissettiğiniz neydi asıl bence önemli olan o ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi kbra19 iki oglandan sonra kız hissettim tabikide hatta çevremde de hep kız dediler belirtiler flan çok farklıydı 😊
Heycanlibekleyisim Mustafayigitvebeytugannesi yok bacım benden 3 tane sonrası gelmez rabbim onlarin canını sağ etsin bu devirde herşey çok zor okul ihtiyaçları geleceği benim iki büyük okula gidiyor eksikler hiç bitmiyor
Mustafayigitvebeytugannesi Heycanlibekleyisim Evet ya şaka bı yana geçim çok zorlaştı biz bile saten bu üçüncü kendi oldu yani şok olduk hamile olduğumu öğrenince.