Buseceyb Betusgunes Yaa hep içime kız doğuyordu, çoğu kişide kız tahmininde bulundu ama bakalım sağlıkla gelsin miniş, teşekkür ederim tahminin için canım, 😍
03rabia48 Betusgunes https://imgyukle.com/i/Jsc25G. Benimkine de bakarmisin canim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰 şimdiden
03rabia48 Mustafayigitvebeytugannesi ben sadece çin takvimi yaptım erkek çıktı. Eşim erkek diyor. Oğlum erkek diyor. Kizlarim da kız diyor. Ben ne olursa olsun sağlıklı olsun diyorum. Ama bir heyecan var icimde. Biran önce öğrenmek istiyorum 🥰😅
Mustafayigitvebeytugannesi 03rabia48 aman çin takvimi flan inanma bacım ben inandım ortada kaldım kız gösteriyodu doktor erkek diyor inatla pipi gosteriyor ben kız diyorum doktor bak pipisi diyor 😂😂 halbuki iki oğlumda tutmuştu bunda niye beni yanılttı anlam veremedim 😭😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi 03rabia48 kız dur daha üçüncüdeyim ben üçüncü erkek şuan için dördüncüye denicem doğsun da bebek 😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Papiiii evet canım teşekkür ederim gönül ister kız olsun ama şansım dördüncüye kaldı artık 😂
DamlaDemir91 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah 🙏 buarada sağlıkla huzurla alın oğluşunuzu kucağınıza cinsiyetin önemi gerçekten yok hayırlı evlat olsunda sizin gelinleriniz çok şanslı olucak ondan eminim 🥰
Betusgunes Mustafayigitvebeytugannesi benim teyzemin iki oğlu var üçüncüde erkek olur diye yapmamış ilk torunu kız oldu delirior ona şimdi genelde oğlu olan annelerin ilk torunları hep kız çevremde ölmez sağ kalırsak benim erkek torun seninde kız torun olur ordan alırız artık sevgisini
Mustafayigitvebeytugannesi Betusgunes yok kız benim kayınvalidemin ilk oğlu var hatta onunda 3 oğlu var kızı yok biz iki tane gelin ikimizinde ilk oğlu var benim arkası geldi 2 tane daha oğlanla işte üçü tamamladım 😂😂😂