Mustafayigitvebeytugannesi 03rabia48 aman çin takvimi flan inanma bacım ben inandım ortada kaldım kız gösteriyodu doktor erkek diyor inatla pipi gosteriyor ben kız diyorum doktor bak pipisi diyor 😂😂 halbuki iki oğlumda tutmuştu bunda niye beni yanılttı anlam veremedim 😭😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Betusgunes yok kız benim kayınvalidemin ilk oğlu var hatta onunda 3 oğlu var kızı yok biz iki tane gelin ikimizinde ilk oğlu var benim arkası geldi 2 tane daha oğlanla işte üçü tamamladım 😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi ceylangokce_05 kız bende yanılma payı da yok iki oğlumda da aynı doktora gidiyodum şimdi de aynı doktora gidiyorum özel birde. 😊😂
ceylangokce_05 Mustafayigitvebeytugannesi ben devlete gidiyorum bugün de geldim kontrole 3 kere erkek dediler bakalım bu ne diyecek🤭🤭
Mustafayigitvebeytugannesi kbra19 iki oglandan sonra kız hissettim tabikide hatta çevremde de hep kız dediler belirtiler flan çok farklıydı 😊
DamlaDemir91 Mustafayigitvebeytugannesi inşallah 🙏 buarada sağlıkla huzurla alın oğluşunuzu kucağınıza cinsiyetin önemi gerçekten yok hayırlı evlat olsunda sizin gelinleriniz çok şanslı olucak ondan eminim 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi DamlaDemir91 inşallah canım tek dileğim 3 tane aslan gibi vatana hayırlı bir evlat yetiştirmek inşallah da öyle olur 🤲
Mustafayigitvebeytugannesi 03rabia48 kız dur daha üçüncüdeyim ben üçüncü erkek şuan için dördüncüye denicem doğsun da bebek 😂😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Heycanlibekleyisim Evet ya şaka bı yana geçim çok zorlaştı biz bile saten bu üçüncü kendi oldu yani şok olduk hamile olduğumu öğrenince.
Heycanlibekleyisim Mustafayigitvebeytugannesi sağlıklı olsunlarda canım gerisi boş bende çok istedim kızımın olmasıni ama nasip değilmiş belki kızım olacaktı hayırsız olacaktı hasta olacak ti herşeyin iyisini rabbim bilir ☺️
DamlaDemir91 Mustafayigitvebeytugannesi olurlar şahsen tanımadım ama az çok hissettiğim senin gibi bir anne mükemmel evlatlar yetiştirir 🙏
Mustafayigitvebeytugannesi DamlaDemir91 çok teşekkür ederim canım hepimizin evladı kendimize özeldir hepimiz ahlaklı saygılı dürüst evlatlar yetiştirelim inşallah 🤲🌺✨
Mustafayigitvebeytugannesi ceylangokce_05 bizim gelinimizde devlete gidiyordu her gittiğinde cinsiyet sorardı bı oğlu var kızı olsun çok istiyodu ama ikincide oğlan oldu artık doktor gelinimiz sormadan ultrasona alır almaz kendi bebek erkek diyodu 😂😂
catandgirlmom Mustafayigitvebeytugannesi aaa bilmişim sizin cinsiyeti 😂😂🌸🌸 allah sağlıkla kavuştursun bende çin takvimi maya takvimi rus takvimi yüzük her şeyyy kız çıkıyordu ve kız olacakmış hurafeler bende çıktı 😂 allah sağlıkla kavuştursun miniklerimize
Mustafayigitvebeytugannesi catandgirlmom keşke bende de tutsaydi iki oğlumda tutmuştu bunda tutmadı sansimdan 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Heycanlibekleyisim Aynen artık tek isteğim sağlıklı eli ayağı düzgün olması 🤲🌺