Seda020921 Elfavc 33+1 2260gr sizinde gayet iyi bebegın kılosu zaten şimdiden sonra başlarmiş bebek kilo almaya☺️
Ali-Kaanin-Annesi Elfavc 37+3 olduk üç hafta önce 2870 gramdı şimdi Ne durumda bilemiyorum ama merak ediyorum 🤭🥹🤲🏻
Fam Puding her gece muzlu süt iç mutlaka. Sade soda kabak çekirdeği yoğurt bunlar bebekte kilo yapıyor bilginiz olsun ben 36 hafatada doğdum 3450 di kilosu kaşar peyniri birfr
Fam Ben 36+0 da doğum yaptım 3450 gramdi. Bebekte kilo yapan şeyler yedim hep gününde dpgsayd rahat 4500 dogardi
Semanur0902 Fam tek hayalim bebeğimin tombik ve sağlıklı doğması, neler yedin lütfen paylaşır mısın benimle 😂🥰
Puding Fam maşallah çok iyiymiş kilosu darısı başıma bende tüketiyorum kaşar peyniri süt yumurta kefir falan ama ne bileyim az geldi kilosu bana 🤦🏻♀️
Puding cansualisa ya ne bileyim kayınvalidem falan soranlar oldu söyledim ay ne küçük falan dediler moralim bozuldu canısı ya🥺
cansualisa Puding hayır ya saçmalama çok iyi bnm 34+2 2150 senin ki mansallah sen bakma onlara çok bilirler
Puding cansualisa içimi rahatlattın saol canım ya aramızda tam iki gün var bu arada 🥰 benim doğumum 5 ocakta olacak ama ☺️
Fam Puding son haftalarda alıyor sen bile şaşırıcaksin 1 gün bile çok etki ediyor sağlıklı olsunlar da Allah’ın izniyle kilo alınır yeter ki canları içinde olsun
cansualisa Puding ay hadi sağlıkla al inş 🌺🌺 bizim 3 ocak nts 12 ocak sezeryan. Bir sorun yok dimi kuzum neden 5 i dedi