Kızlar yarın ilk defa çatı muayenesi olacağım..9 aydır ilişki yaşamıyoruz korktuğumuz için ☺️ Darlaştığını hissedebiliyorum korkuyorum yarın muayene de acıyacak diye.. bir de oğlum 36 ya kadar baş asağıydı şimdi yan yatıyor dua edin lütfen yarın baş asağı dönmüş olsun yoksa sezeryan gibi duruyor kendimi normal doğuma alıştırmıştım 🥹🤲🏻🥰
38+3 İlk Çatı Muayenesi,Yan Yatan Oğlum 🥹☺️
DevriminAnnesi ay bende 38 yarın çatı muayenem var bebek kanalda ama bende dar hissediyorum nasıl olacak bilmiyorum ama kasmayın diyor herkes 😩
DevriminAnnesi ay inşallah düzeltmiştir kendini paşa çatı muayenesi çok basit 4-5 saniye sürüyor 🥰
Nkrdnzz allah yardımcımız olsun alttan bakılmasını en basından beri sevmiyorum enfeksiyon kaptığımda baktıklarında bile acıyor yarını düşünemiyorum inşallah kasmayız 🥰🥹🤲🏻
girl_boy_annesi ayy dua et bacım düzelmiş olsun, acı için kasmam inşallah 😄🥹🤲🏻
DevriminAnnesi ilişkiye girince daha mi kolay oluyo acaba çatı muayenesi 😕 bende son haftalardayim diye korkuyorum ilişkiden
Aleynaerayy22 o kadarını bilmiyorum bacım ilk muayenem olacak.. ama ben 9 aydır ilişki yaşamadığım için darlaşma olmustur kesin 🥹 bi hafta bile ilişki olmasa darlaşıyor benim zıkkım 🥹🫣 o yüzden korkuyorum 🥹
DevriminAnnesi valla benimde aciyor uzun süre yapmayıp sonra yapınca darlasinca mi oyle aciyo 🫣
Aleynaerayy22 kadın olmak cidden çok zor 🥹 umarım darlaşmamıstır da güzel atlatırız 🥰🤲🏻
DevriminAnnesi inşallah canim benim amin 💞
DevriminAnnesi inşallah canım yarın bizim de kontrolümüz var bizde 38+2 oluyoruz inşallah her şey yolundadır 🤲🏼
girl_boy_annesi umarım valla az kaldı dayanmamız lazım 🥰🤲🏻🥹
- Düzenlendi
@DevriminAnnesi İnşallah düzelir Rabbim yardımcınız olsun 🤲🌸 korkmanıza gerek yok ilişkiyi, eğer herşey yolundaysa doktor düşük riski, enfeksiyon vs. gibi riskleriniz olmadığı sürece cinselliği kısıtlamiyor aksine çok normal ve faydaliymis beraber olma gibi fırsatınız varsa(eşiniz yaninizdaysa olun) 36 dan sonra daha sık beraber olmak normal doğum için açılmayı kolaylaştırıyor bilginize kendinizi kasmayın herşey gibi oda normal bebeğe hiçbir zararı yok eğer ters giden bir durum yoksa..herkese tâbi bana da bir avazda kolayindan doğumlar nasip etsin bebeklerimize sağ salim kavuştursun inşaallah 🤲😇
Burcukls faydalı olduğunu biliyorum ama eşim de ben de ister istemez korkuyor kasıyor o an olmuyor malesef 🥹 kaldı 11 günümüz Rabbim hepimize bi avazda sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🤍
DevriminAnnesi
Ay bilgilendirir misin çatı muayeneni bende olmadım korkuyorum doğumu tetikliyor falan diyenler var . İnşallah döner oğlun hakkında en güzel doğum nasip olsun 🤲🏻🤲🏻
Elif927 merhaba sizi korkutmak istemem yada buradaki hamisleri ama evet doğumu tetikledi bugün 37+2 de özelde çatı muayenesi oldum ne ağrım vardı ne birşey saat 5 de doğumhanede buldum kendimi
_edakrsu22 normal mi oldu peki ya ben çatı muayenesini doğru bulmuyorum erkeni tetikliyor işte sonra suni sancı vermek istiyorlar
- Düzenlendi
Elif927 hayır bugün Allah’tan devlette de randevum vardi devlette doktara ağrılarımin olduğunu söyleyince oda Altan Muane etti 1 buçuk santim acilman var kasilman var bebek baş aşağı dedi yatış verdi suni sancı istemiyorum dedim zaten gerekte yokmuş kendi sancılarım vardı bebegin kalp atışları sıkıntılı çıktı benim nabzim ve ateşim yükseldi 5 de yatış yaptılar 9 gibi mecburi sezaryan oldum
Elif927 tabi muayeneden sonra yazacağım 🥰🤲🏻