Kızlar yarın ilk defa çatı muayenesi olacağım..9 aydır ilişki yaşamıyoruz korktuğumuz için ☺️ Darlaştığını hissedebiliyorum korkuyorum yarın muayene de acıyacak diye.. bir de oğlum 36 ya kadar baş asağıydı şimdi yan yatıyor dua edin lütfen yarın baş asağı dönmüş olsun yoksa sezeryan gibi duruyor kendimi normal doğuma alıştırmıştım 🥹🤲🏻🥰

Nkrdnzz allah yardımcımız olsun alttan bakılmasını en basından beri sevmiyorum enfeksiyon kaptığımda baktıklarında bile acıyor yarını düşünemiyorum inşallah kasmayız 🥰🥹🤲🏻

Aleynaerayy22 o kadarını bilmiyorum bacım ilk muayenem olacak.. ama ben 9 aydır ilişki yaşamadığım için darlaşma olmustur kesin 🥹 bi hafta bile ilişki olmasa darlaşıyor benim zıkkım 🥹🫣 o yüzden korkuyorum 🥹

@DevriminAnnesi İnşallah düzelir Rabbim yardımcınız olsun 🤲🌸 korkmanıza gerek yok ilişkiyi, eğer herşey yolundaysa doktor düşük riski, enfeksiyon vs. gibi riskleriniz olmadığı sürece cinselliği kısıtlamiyor aksine çok normal ve faydaliymis beraber olma gibi fırsatınız varsa(eşiniz yaninizdaysa olun) 36 dan sonra daha sık beraber olmak normal doğum için açılmayı kolaylaştırıyor bilginize kendinizi kasmayın herşey gibi oda normal bebeğe hiçbir zararı yok eğer ters giden bir durum yoksa..herkese tâbi bana da bir avazda kolayindan doğumlar nasip etsin bebeklerimize sağ salim kavuştursun inşaallah 🤲😇

Burcukls faydalı olduğunu biliyorum ama eşim de ben de ister istemez korkuyor kasıyor o an olmuyor malesef 🥹 kaldı 11 günümüz Rabbim hepimize bi avazda sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻🤍

DevriminAnnesi
        Ay bilgilendirir misin çatı muayeneni bende olmadım korkuyorum doğumu tetikliyor falan diyenler var . İnşallah döner oğlun hakkında en güzel doğum nasip olsun 🤲🏻🤲🏻

Elif927 merhaba sizi korkutmak istemem yada buradaki hamisleri ama evet doğumu tetikledi bugün 37+2 de özelde çatı muayenesi oldum ne ağrım vardı ne birşey saat 5 de doğumhanede buldum kendimi

_edakrsu22 normal mi oldu peki ya ben çatı muayenesini doğru bulmuyorum erkeni tetikliyor işte sonra suni sancı vermek istiyorlar

Elif927 hayır bugün Allah’tan devlette de randevum vardi devlette doktara ağrılarımin olduğunu söyleyince oda Altan Muane etti 1 buçuk santim acilman var kasilman var bebek baş aşağı dedi yatış verdi suni sancı istemiyorum dedim zaten gerekte yokmuş kendi sancılarım vardı bebegin kalp atışları sıkıntılı çıktı benim nabzim ve ateşim yükseldi 5 de yatış yaptılar 9 gibi mecburi sezaryan oldum