Esra_eser benimde çatıdan önce ne sancım vardı ne acilmam çatıdan sonra 1 buçuk santim acilmam oldu ve sancım başladı ve sezaryenla doğurdum aynı gün herşey bı anda gelişti hayat ne garip
38+3 İlk Çatı Muayenesi,Yan Yatan Oğlum 🥹☺️
_edakrsu22 sağlıkla büyütün inşallah nasılsınız iyi misiniz benimde üç gün sonra doğum olucak korkuyorum 🥺🤲🏻dualarınız ı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🌷
DevriminAnnesi oldunuz mu muayene ben oldum
Elif927 bugün muayene olacağım eğer dönmemisse bası Çarsamba için sezeryana gün alacağız, siz n’aptınız
Elif927 dönmüş canım çok şükür 🥰🤲🏻 Alttan muayene oldum acımadı korkuttuları gibi yokmuş 🥰🤲🏻
- Düzenlendi
DevriminAnnesi
Aa maşallah sevindim 😊 bir şey yaptın mı dönmesi için hissetmedin mi döndüğünü. Bnm çok acıdı cnm ya 🥺🙈
Elif927 2 haftadır ne gece ne gündüz sıklıkla tuvalete çıkmıyordum ama 4-5 gündür gece gündüz sürekli tuvalete çıktım baskı hissetmiştim şükür dönmüş sancım da var.. acıdı ama abartılacak kadar değil valla 🥰🤲🏻 Rabbim her birimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
DevriminAnnesi
Amin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰🌷
Elif927 kusura bakma anca girdim doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sezaryan oldum tam çıkmayı beklerken bebeğimi yoğun bakıma aldılar 3.4 gün hastanede kaldı çok şükür şimdi evdeyiz ben iyim siz nasılsınız doğum oldu mu
_edakrsu22 yarın gidiyoruz inşallah rabbim sağlık versin Canım benim 🤲🏻🌷🌷
Aleynaerayy22 asıl son haftalarda Öneriyor doktorlar seks yapın diye normal doğumu kolaylaştırıyor kasları gevsetiyor esnetiyor, bebege hicbirşey olmaz
Elif927 sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
_edakrsu22
Çok şükür aldım canım rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻🌷🥰