Esra_eser benimde çatıdan önce ne sancım vardı ne acilmam çatıdan sonra 1 buçuk santim acilmam oldu ve sancım başladı ve sezaryenla doğurdum aynı gün herşey bı anda gelişti hayat ne garip

5 gün sonra

_edakrsu22 sağlıkla büyütün inşallah nasılsınız iyi misiniz benimde üç gün sonra doğum olucak korkuyorum 🥺🤲🏻dualarınız ı bekliyorum 🤲🏻🤲🏻🌷

Elif927 bugün muayene olacağım eğer dönmemisse bası Çarsamba için sezeryana gün alacağız, siz n’aptınız

DevriminAnnesi
    Aa maşallah sevindim 😊 bir şey yaptın mı dönmesi için hissetmedin mi döndüğünü. Bnm çok acıdı cnm ya 🥺🙈

Elif927 2 haftadır ne gece ne gündüz sıklıkla tuvalete çıkmıyordum ama 4-5 gündür gece gündüz sürekli tuvalete çıktım baskı hissetmiştim şükür dönmüş sancım da var.. acıdı ama abartılacak kadar değil valla 🥰🤲🏻 Rabbim her birimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Elif927 kusura bakma anca girdim doğumdan sonra 2 gün hastanede kaldık sezaryan oldum tam çıkmayı beklerken bebeğimi yoğun bakıma aldılar 3.4 gün hastanede kaldı çok şükür şimdi evdeyiz ben iyim siz nasılsınız doğum oldu mu

Aleynaerayy22 asıl son haftalarda Öneriyor doktorlar seks yapın diye normal doğumu kolaylaştırıyor kasları gevsetiyor esnetiyor, bebege hicbirşey olmaz

_edakrsu22
          Çok şükür aldım canım rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🏻🌷🥰