Bebekyyyy bende esimi kisir saniyordum doktor teşhisiydi ustelik ve beklemiyorduk. Ama iste olunca oluyor , sadece sunu sordum kendime , yapabilir miyim. Dusununce daha once cok bebek baktim yapabilirim dedim. Zamanla boyle bir sey oluyor , icinde buyuyor kalbini duyuyorsun , birde dusunsene sen onu icinde tutup koruyorsun sonra o çıkıyor disari falan bunlari dusundukce biraz gozum korktu tabi. Sonra bir gun bagirsaklarim fazla calismaya basladi diye dusundum ama oymus , onun hareketleri. O gun daha bir farkındalık oldu , daha bir sevgi cunku artik daha fazla ben burdayim diyordu. Dedim daha fazla sevemem yani bunun ustu yok. Imkansiz. Sonra daha da buyudu hickirmaya hareketleri daha belirgin olmaya başladı. Karnimda nerde durdugunu baktigimizda anlardik yamuk yumuk dururdu hep 😅 o gun yine artti dedim tamam nirvana bu. Sonra aldi beni bir telaz cpcugum dogmuyor 😅 e hadi annecim gel diye diye en cok korktugum fobim olan seyi yaptim vajinal dogum yaptim 😅 ilk kucagima koydular, o ani olsem unutmam. Nirmalde kan ve kirden hic hoslanmam. Ben kizimi kanli ve beyaz puturlerle kapliykrn bir optum bir kokladim daha da doymadim. O an dedim galiba asil nirvana bu. Suan 4 .5 aylik guluyir ediyor bagiiyor donuyor daha bir cogu. Ve suanin nirvanasi bu. Suan garip ve zor biliyorum. Beklenmedik ve bende aldirmayi dusunmustum. Acik acik soyluyorum esime aldiralim dedim. Ama bugun iyiki o gun esim bana ben istemiyorum aldirmak ama ortak karar vermemiz gerek. Sen aldiralim diyorsan 2 3 gun daha düşünelim tekrsr konusalim dedi. Tamam dedim , ama sunu bil ne olursa olsun sana sevgim degismez yada maddi olarak agzima sicilsa donupte sizi suclamam dedi.(esimin o donem 3.iflasiydi) Ve sizi dedigi an su gecti aklimdan o benim. Yani biz biriz. E ben kocami seviyorum , ona güveniyorum vr biliyorum iyi baba olacak. 2 3 gun beklemeden 1 saat karnimk sevdim odada dusunurken sonra esime kosup sarildim hickirarak agladik beraber. Esimin imkansiz denilen durumu , minik mucizemiz derken kocaman oldu zaman cok cabuk gecti diye agliyoruz. Sende dusun saglikli bir kafayla sakinlesip olur mu ? Surec zor yalan soyleyip umutlandiramam. Ama kendi arkadasini dogurmak cok guzel 🌸