deletedmom734 Dilekkkk 😂😂😂😂 iyidir annem yağğrın pazar yapiym az muz alym ama önce doktoramı sorsam 🙄🏃♂️
Cansugomur Kocsevda günde 1tane sütle beraber yiyorum onun dışında bol su tüketiyorum kabız falan olmadım aşırı tüketmemek lazım tabi
Kocsevda Dyg34 yanlış anladiniz galiba hayatımı muz yiyerek geçirmiyorum ama günde 1 muzun çok faydali olduğunu söyledi burada herkes. Benim doktorum ise tam tersi hic bi ise yaramadığını bosuna yememem gerektigini söyledi
Dyg34 Kocsevda hayır yanlıs anlamadım doktor söyledigi sacma geldi ne alaka demiş ya bence alaka sı var enerji veriyor ya ondan kilo yapması olanak sadece muzla beslenicez demiyoruz doktorlara herseye sacma diyorlar 🤷♀️
HuriyeTrkolu Kocsevda yahu muz nasıl işe yaramaz içinde b6 ,c vitamininden tutunda manganez magnezyum,fosfor,kalsiyum,bakır herşeyi barındırıyor tabiki de muz çok yararlı doktorunuz nasıl böyle bişey söyler
deletedmom734 Hafizeipek bende ters tepki yapıyor muz yeyince ishal oluyorum kaşar kabız yapıyo bebeğimde ne olacağını şaşırmışmıdır 😁😂🙈
Hafizeipek deletedmom734 bana da geçen biri nar yiyip durma kabız olursun dedi narin üstüne muz yiyip isal oldum 😂
Kocsevda Rumeysaylz benimkide ayyynısinii söyledi hatta hemen muz yemeyi bırak dedi 😂 haftada 1 yesen yeter
0707ant Kocsevda muz soda kaşar peynir yeşil zeytin çok kilo aldırıyor doktor bana 3 hafta önce gidiyor dedi bende korktum azalttım
deletedmom734 Hafizeipek potasyumda var😳 ne bulsam yiyorum bebek haftasında gidiyor şimdiye ejderya kadar olmuş olması lazımdı yeaa 😁😁😁🐉
Eymenikoo Bebeğin kilolu olmasından çok sağlıklı olması , haftasıyla uyumlu ilerliyor olması bence daha önemli..Ben de başlarda ceviz ve muzu sürekli tükettim ancak abartmadan..Zaten kabızlık sorunu da yapıyor..Tüm meyveleri tükettim hala da devam ediyorum.. Herşeyden azar azar yanii.. 🙄
Mervisss Kızlar ne isterseniz yiyin bosverin kaşar muz zeytin vs. Önemli değil 😀😀 her şeyi yiyin bol bol kilo yapsın inşallah 😀😀😀
0707ant Kocsevda ben hamile kalınca doktoruma kendimin değilde bebeğimin kilo alması için yiyecek içecek listesi istedim o da bir kagıda yazdı kakaolu süt kaşar peynir soda muz diye ve gerçekten de her bünyede aynı etki eder mi bilmiyorum ben 6 aylık hamileyim 3 bucuk kilo aldım ama bebeğin kilosu baya iyi dedi
Sultan42 Kocsevda valla bana kimse demedi bende çevremdekilerin tavsiyesi üzerine yedim ve bir ay denedim düzenli muz yedim günde 3defa bazen 4 kabızlık sorunum arada oldu gerçekten kilo aldırıyor
Calasun Kocsevda bende hurmayı sormuştum düşük yapar yazıyorlardi birde son aylarda bayanlar doğum kolaylaşsın diye tavsiye ediyorlardı doktora sordum güldü herşeyi ciddiye almayın dedi 🤭 siz yine yiyin zarari olmaz muzun tabi kabizlik sorununuz yoksa💞🤰🏻