Kocsevda Komik bir başlık oldu ama olsun 😂 16+3 haftalığız, bugün doktora gittik bende bebegin gelişimi kilo almasi için muzu çok öneriyorlar internette siz ne diyorsunuz dedim saçmalamıslar dedi 😂 kızlar sizw doktorlariniz mi söyledi bunu? Ben ikilemde kaldim
Fatmasnny Kocsevda tek başına muz bir işe yaramaz sizde kabızlık yapar ☺️ Hepsinden azar azar dengeli bir şekilde yemek lazım
Mervisss Kocsevda walla annemin komşu kızinin bebeği zayifmis muz ye demiş doktoru Gelişimi normale dönmüş.. şimdi onu duydum günde 2 tane muz yiyorum Süt çok icmezdim ama son 20 gündür hiç içmeden günüm geçmiyor 😊😊
sarya21 Kocsevda benim doktorum önerdi uyumadan muz ve süt iç uyu dedi ve sonraki haftalarda işe aradığını gorduk
Kocsevda Cansugomur doktorunuz mu onerdi size? Benimki seni kabiz yapmaktan baska bi ise yaramaz, bebege de faydasi yok dedi. Şaşırdım
Mvisss9 Muz derken yani dengeli düzenli beslenmek gerekiyor muzla birlikte düzenli hergün meyve Yemen mesel sebzeni de meyveni de etinide Yemen mühim olan 😌
Kocsevda Mvisss9 Fatmasnny tabiiki tek başına degil ama bu platformda bebeğe kilo yapan belli basli besinler arasında hep muzdan bahsediliyor. Muz,kaşar...
deletedmom734 Dilekkkk 😂😂😂😂 iyidir annem yağğrın pazar yapiym az muz alym ama önce doktoramı sorsam 🙄🏃♂️
deletedmom734 Hafizeipek bende ters tepki yapıyor muz yeyince ishal oluyorum kaşar kabız yapıyo bebeğimde ne olacağını şaşırmışmıdır 😁😂🙈
Dyg34 Kocsevda muz kilo aldırıyor derken kalorisi ve enerjisi yüksek oldugu için muz kaşar peyniri vs ürünler ceviz badem enerji ve kalorisi yüksek oldugundan direk kilo yaparmı derseniz sacma tabi siz hergün bir muz yiyin sadece kilo alırmısınız mesela dengeli beslenmek lazım
Kocsevda Dyg34 yanlış anladiniz galiba hayatımı muz yiyerek geçirmiyorum ama günde 1 muzun çok faydali olduğunu söyledi burada herkes. Benim doktorum ise tam tersi hic bi ise yaramadığını bosuna yememem gerektigini söyledi
Cansugomur Kocsevda günde 1tane sütle beraber yiyorum onun dışında bol su tüketiyorum kabız falan olmadım aşırı tüketmemek lazım tabi
Rumeysaylz Kocsevda Bende de şöyle oldu canım anlatayım 😀 burada şunu yersen kilo alır bunu yersen kilo alırı görünce doktoruma sordum ben ne yersem bebeğim hızlı kilo alır diye sordum doktoruma oda hiçbişey dedi. 🙄 Kanımızdan besleniyormuş çocuk öyle dedi. Aman çokta takmıyorum ben kilo kilo muz ceviz süt kaşar yiyip kilo aldıranlar ve aldıramayanlar gibi çok örnek gördüm burada bilemiyorum şahsen ben 🤔
Kocsevda Rumeysaylz benimkide ayyynısinii söyledi hatta hemen muz yemeyi bırak dedi 😂 haftada 1 yesen yeter