DayiogluSevgiGkhan Ikı tane muz ye gunde kefır bıde kabızlık ıcın her ıhtımal le gun kurusunu ortadan bolup arasına cevız sandviç gıbı sandviç yapıp cay molası yani 5 6 gibi yiyordum işede yarıyo kasar peynir denedım ama birazda bunyeylede alakalı oluyo suan 38 haftalık ama ıkı gun once olcum oldu 3150 gr hoş kg da oymamada oluyo
HuriyeTrkolu Kocsevda yahu muz nasıl işe yaramaz içinde b6 ,c vitamininden tutunda manganez magnezyum,fosfor,kalsiyum,bakır herşeyi barındırıyor tabiki de muz çok yararlı doktorunuz nasıl böyle bişey söyler
Kocsevda HuriyeTrkolu hatta sey dedi ben spor yapıyorum bana lazım sana değil. Bebeği değil srni büyütür anca dedi 😂
SalihaErsoyKl Muz kabız yapanlar için yazıyorum üzerine tarçın serperek yerseniz içindeki şeker miktarınıda düşürüyo ve kabızlığı engelliyo doktorum söylemişti😌 Muz direk bebeğe kilo aldırırmı bilemiyorum herkes farklı biley söylüyor ama benim kramplarım çok oluyodu doktorum içinde magnezyum çok yüksek olduğu için hergün bir tane tüketmemi söyledi..
HuriyeTrkolu Kocsevda gerçekten inanılmaz bebeğe kilo aldırır mı onu bilmiyorum ama içinde envai çeşit vitamin ve element var muzun🤔
DayiogluSevgiGkhan Herseyin fazlası zarar hersey den ye belli baslı degıl yanı vıtamın mıneral ptoteın herseyden bıde en onemlıdı doktorun verdıgı ılaclar
BraAkayBulut Kocsevda bana da artık muz yeme daha fazla kilo almasın dedi .. genele bakarsak senin doktorun saçmalamış sanırım canım . Biz değil de 😁😁
[silindi] Cansugomur sanırım arkadaş çok çok başka anlamış tövbe estağfurullah🙄 siz ben kocan mıyım ki alayım demek istediniz sanırım o pis birşey anlamış tuhaf 😒