Merve2111 Aleynaerayy22 hem bebiş hemde karın sertleşmesi canım sağa sola yatmaktan bacaklarım pert oldu ağrıyor artık 😅
Aleynaerayy22 Merve2111 üff gerçekten öyle ama benim bacaklar değil de kollarim ağrıyor artık sağ sol yapmaktan karnım desen dönerken zorluyor doğsa bebişler bir an önce keşke bizde rahat edicez 😂
Aleynaerayy22 Cubukmakarna Ay benimkide göstermiyor doktor artık çocuğum göstersene kendini diyor dürtüyor nazlılar çok.😂😂
momlife_7 Aleynaerayy22 yapılmadı aşı ben 20 haftalıkken diyince içiniz rahat olsun onzaman 20 haftalıkken vururuz aşıyı dedi☺️
Merve2111 Aleynaerayy22 aynen öyle tüm vücut aslında ağrıyor tek taraflı yatmaktan hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla gelsinlerde gerisi mühim değil zaten çok az kaldı 🥹☺️
Aselsmoms Aleynaerayy22 her muayene günü böyle heyecanim oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum 🤣 kızımda da böyleydim ahh zaman 🥲 bizde bugün görmeye gitcez oğlumuzu 32+0 olduk en son 28de gitmiştik çok özledimm bakalım kaç Gr oldu 😍
Aleynaerayy22 Aselsmoms inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırsınız canımm bende çok heyecanlıyım 😍🥰
Tinasu Aleynaerayy22 haber et canım bende çarşamba gidicem 33 te 2400 dü gittiğimde 35+1 olucam bende çok merak içindeyim 😍
Busegungoor @Aleynaerayy22 geçen hafta 37+4te 3500 gramdık bugün yine oğluşu görmeye gidicem ne kadar oldu merak ediyorum 😍❤️
arirangg Aleynaerayy22 Ben de bugün gideceğim. İnşallah güzel haberler alırız. İlk bebeğimin kalbi durmuştu, çok korkuyorum aynı şeyi duyacağım diye, atlatamıyorum. İnşallah güzel haberler alırız hep🙏🙏🙏
Aleynaerayy22 arirangg inşallah güzel haberlerini alırsın canim benim kendini güzel motive et hep kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun sağlıklıdır inşallah minik 🥰
Sedaa_ Aleynaerayy22 Bizde yarın 35+4 oluyoruz bizimde görüş günümüz bende çok heyecanlıyım acaba kaç kg oldu oğluşum 🥰 Birde size çatı muayenesi yapıldı mı acaba?
Aleynaerayy22 Sedaa_ 36. Haftada yapalım dedi doktor çatı muayenesi ona göre normal sezaryan karar veririz dedi canım 🥰 en son kaç gr di bebişinn
Sedaa_ Aleynaerayy22 34+4 de 2450 kgydi canım sizinki kaç olmuş ☺️ Bende çatı muayenesi olmadım henüz bakalım gittiğimde bizimki ne diyecek heyecanlıyım
Aleynaerayy22 Sedaa_ benimde 34+4 de 2300 gr di ama şuan 2500 olmuşmudur acaba bilemiyorum ☺️ saat 3 te randevum öğlen söylerim ne kadar olmuşsa canim